2777
2789
عنوان

بابام خیلی مریضه.. میشه براش حمد شفا بخونین؟😢😢😢

| مشاهده متن کامل بحث + 292 بازدید | 27 پست
هرجورکه توان داري عزيزم بالاسرش بخون تو يکروزم ميشه

حتما.. ممنون عزیزم.حاجت دلت رو خدا بده انشاالله

مهربونا .. ممنون میشم برای سلامتی بابای عزیزم یه حمد شفا مهمونش کنین🙏😢

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

مرسی عزیزدلم.انشاالله🙏 راستی ریپلایت کردم دیدی؟

آره گلم

جواب دادم

خداروشکر

خیالت راحت شد

😊مرضیه هستم😊 خدایا همیشه شکرگزارت هستم ازت میخوام برا یه لحظه هم منو به حال خودم نذاری ببخش اگه امانتدار خوبی نبودم بهم کمک کن و توان بده که بچه هام رو طوری بزرگ کنم که فقط و فقط بنده خودت باشن و خوب بندگی کنن...خدای خوبم به حق پنج تن همه آرزومندای بچه رو به آرزوشون برسون...خدای خوبم به همه ما فرزندان سالم و صالح و خوش قدم و خوش روزی عنایت بفرما...الهی آمین حالا یه صلوات هم هدیه کنین به روح اموات

الاهی بمیرم بغضم گرفت 😭😭😭😭😭😭😭 منم براش خوندم 

براش صلوات هم میفرستم 🙏🙏🙏🙏🙏 ان شالله زیر سایه امام زمان باشه و خدا بهش طول عمر بده و دوباره سلامتیشو بدست بیاره و لبت خندون بشه . 💛💙💜💚❤

❌️کلاس مکالمه و گرامر از پایه❌️ قسطی❌️ بعداز رضایت شهریه رو بده 🤓  با روش ابداعی خودم سریع و اسون و کم هزینه  اینم  نطر شاگردای نی نی سایتم https://www.ninisite.com/discussion/topic/3625153/کی-دوست-داره-زبان-فول-بشه-پولشم-بعداز-رضایت?postId=116182736
مادر منم دیروز عمل کرده حالش خوب نیس واسش دعا کنیدخواهشا

عزیزممم.ِ انشاالله خدا بحق فاطمه زهرا بهش سلامتی بده

الاهی بمیرم بغضم گرفت 😭😭😭😭😭😭😭 منم براش خوندم  براش صلوات هم میفرستم 🙏🙏🙏🙏🙏 ان شالله ...

خدا نکنه عزیزم.خیلی لطف کردی.ممنون از دعای خیرت.انشاالله خدا صدای دل مهربونت رو بشنوه و اجابت کنه🙏