2777
2789
عنوان

خانم خوشگلا بیاید کمکم

149 بازدید | 9 پست

من اومدم خودم موهام را چند درجه روشن کنم که روش رنگ شماره شش بذارم

الان ریشه ها روشنتر از ساقه شده و کل موها یه دست روشن نشده

به نظرتون رنگ شماره شش بذارم تیره تر می شه و رنگ موهام یکنواختتر می شه؟

پیشنهادی دارید بگید بهم ممنون می شم

ریشه مو چون حرارت داره زودتر رنگ میگیره روشن تر میشه الان باید دکو کرم یا دکلره کنی یه دست شه موهات بعد رنگ کنی یا یه رنگ خیلی تیره بزاری

آهای عالیجنااااب،عشق     فرشته ی عذاب،عشق     حریف تو نمیشهههه     این قلب بی صاحاب،عشق   منودیوونه میخوااااای     تو اینجوری خوشی،عشق          ولی بازم دمت گرم      چه زیبا میکُشی عشق  

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

وقتی بلد نیستی چرا نمیری آرایشگاه کلی هزینه رنگ و اکسیدان میدی یکم پول دستمزد بزار روش برو آرایشگاه رنگهای جینگول بزار

آهای عالیجنااااب،عشق     فرشته ی عذاب،عشق     حریف تو نمیشهههه     این قلب بی صاحاب،عشق   منودیوونه میخوااااای     تو اینجوری خوشی،عشق          ولی بازم دمت گرم      چه زیبا میکُشی عشق  
ممنونم عزیزم دکو‌کرم چی هست؟ به نظرتون رنگ شماره شش تیره نیست؟

اگ ۶ طبیعی منظورته متوسطه رو ب روشنه ۳ و ۴ تیره اس

دکوکرم هم کرم دکلره اس مث رنگ میزاری زود میشوری موهارو تا پایه ۷ و ۸ باز میکنه میتونی رنگهای روشن بزاری

وقتی بلد نیستی چرا نمیری آرایشگاه کلی هزینه رنگ و اکسیدان میدی یکم پول دستمزد بزار روش برو آرایشگاه ...

در حدی که موهای خودم را رنگ کنم بلدم

مشکلم اینه ایران نیستم و آرایشگاههای اینجا نمی تونن رو‌موهای ما رنگ را خوب در بیارن همیشه خودم بهتر از اونا درمی آرم. متاسفانه این دفعه یه محصول جدید اسنفاده کردم که خوب جواب نگرفتم