نه عزیزم شهرستان, البته اینم بگم بستگی به خرید کردن خودتون داره, اقوام ما دقیقا ۱۰ تومن خرید کرد همین چند ماه پیش, اون دیگه تا چندسال لباس بچشم خزید, اما من فقط تا یک سال نهایت دو سالش براش لباس خریدم
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
وای خوشبحالتون ماکه از ترس و وحشت از قوم همسر ۱۵ تومن هزینه کردیم تازه از نظر خودم هنو ...
چه خبره مگه جنگه به کسی چه که شما برا بچتون چی خریدید ما تازه رسم داریم تو فامیل شوهرم جشن سیسمونی میگیرن کل خاندان و دعوت میکنن میان سیسمونی بچه رو میبینن اما من نگرفتم این جشن و یه مشت مفت خور حرف مفت زن بیان بخورن بریزن بپاشن اخرم چرت و پرت بگن هر چی گرفتم واسه بچمه نه دیگران
گیرم که در دادگاه خلق جهان معتبر شدی ، در دادگاه حق و حقیقت چه میکنی؟ ، گیرم که خلق را به فریبت فریفتی ، با دست انتقام طبیعت چه میکنی؟؟؟؟.........
نه عزیزم شهرستان, البته اینم بگم بستگی به خرید کردن خودتون داره, اقوام ما دقیقا ۱۰ تومن خرید کرد همی ...
من فقط چند دست پنج تیکه سایز یک گرفتم همین یه نوزده تیکه سایز صفر به نظرم برا لباس نمیشه هزینه کرد خواهر شوهرم یه عالمه لباس گرفته بود تن بچه اش نشد چون تپل بود همه رو برد داد شیرخوارگاه منم گفتم دنیا اومد جثه اشو دیدم براش میخرم از الان نه
گیرم که در دادگاه خلق جهان معتبر شدی ، در دادگاه حق و حقیقت چه میکنی؟ ، گیرم که خلق را به فریبت فریفتی ، با دست انتقام طبیعت چه میکنی؟؟؟؟.........
خواهر من در حال خریده تخت کودک نوجوان و کمد با خوشخوابش ۲۶۸۰ شد از کرج خرید کالسکه ۱۵۰۰ ...
خوشبحال خواهرت خواهرای من که حتی نمیان بهم سر بزنن چه برسه به دادن کادو یه آباژور سی تومنی گرفته چپ و راست میزنه تو سرم با اینکه پولدارن ولی ازشون برا من آبی گرم نمیشه