2777
2789
تهرانی؟

نه عزیزم شهرستان, البته اینم بگم بستگی به خرید کردن خودتون داره, اقوام ما دقیقا ۱۰ تومن خرید کرد همین چند ماه پیش, اون دیگه تا چندسال لباس بچشم خزید, اما من فقط تا یک سال نهایت دو سالش براش لباس خریدم

من مامان یک عدد عشق ناز هستم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم هیچی نخریدم..قوم شوهرم هرچی گفتن گفتم فردا چیزی بشه میگین بچه ماست خودتون بخرین دیگ برا چی خونواد من باید بخر..شوهرمم گف بچه خودم خودم میدونم چیکار کنم رفتیم باهم فقط چیزایی ک لازم بود خریدیم

خدایااااااشکرت بخاطر همه چیز
وای خوشبحالتون  ماکه از ترس و وحشت از قوم همسر ۱۵ تومن هزینه کردیم  تازه از نظر خودم هنو ...

چه خبره مگه جنگه به کسی چه که شما برا بچتون چی خریدید ما تازه رسم داریم تو فامیل شوهرم جشن سیسمونی میگیرن کل خاندان و دعوت میکنن میان سیسمونی بچه رو میبینن اما من نگرفتم این جشن و یه مشت مفت خور حرف مفت زن بیان بخورن بریزن بپاشن اخرم چرت و پرت بگن هر چی گرفتم واسه بچمه نه دیگران 

گیرم که در دادگاه خلق جهان معتبر شدی ، در دادگاه حق و حقیقت چه میکنی؟ ، گیرم که خلق را به فریبت فریفتی ، با دست انتقام طبیعت چه میکنی؟؟؟؟.........
نه عزیزم شهرستان, البته اینم بگم بستگی به خرید کردن خودتون داره, اقوام ما دقیقا ۱۰ تومن خرید کرد همی ...

من فقط چند دست پنج تیکه سایز یک گرفتم همین یه نوزده تیکه سایز صفر به نظرم برا لباس نمیشه هزینه کرد خواهر شوهرم یه عالمه لباس گرفته بود تن بچه اش نشد چون تپل بود همه رو برد داد شیرخوارگاه منم گفتم دنیا اومد جثه اشو دیدم براش میخرم از الان نه 

گیرم که در دادگاه خلق جهان معتبر شدی ، در دادگاه حق و حقیقت چه میکنی؟ ، گیرم که خلق را به فریبت فریفتی ، با دست انتقام طبیعت چه میکنی؟؟؟؟.........
خواهر من در حال خریده تخت کودک نوجوان و کمد با خوشخوابش ۲۶۸۰ شد از کرج خرید کالسکه ۱۵۰۰  ...

خوشبحال خواهرت خواهرای من که حتی نمیان بهم سر بزنن چه برسه به دادن کادو یه آباژور سی تومنی گرفته چپ و راست میزنه تو سرم با اینکه پولدارن ولی ازشون برا من آبی گرم نمیشه

خوشبحال خواهرت خواهرای من که حتی نمیان بهم سر بزنن چه برسه به دادن کادو یه آباژور سی تومنی گرفته چپ ...

اخه ما دو طرفست خواهرمم کادوی خوب میده بهمون

جشن تعیین جنسیت گرفت دیگه کادو دادیم بهش

❤️ ‏قسمت بشه كنارش درگير آرامش بشيد ❤️