2777
2789
عنوان

ازمایش اسپرم

243 بازدید | 10 پست

سلام دوستای گلم‌مادوساله شوهرم ازمایش اسپرم میده تو چندجا مرکز ناباروری و چن جا معمولی تعداد ۸۰ ک ۶۰بوده الان رفتیم تو ی جا دادیم ازمایش اسپرم ک ۲۷۰ تومن پول گرفتم و اخرش تعداد۸ میلیون بود تو ازمایش ما این چن روزی ک برای ازمایش نزدیکی نداشتیم نزدیکی میکردیم ولی همسرم نمیزاشت اب منی بیاد بیرون میتونه از اون باشه ک ۶۰ میلیون بشه ۸ میلیون

عزیزم میتونی عکس خود آزمایشو بزاری...و اینکه بار آخر کجا آزمایش دادین

《ما همه بشر بودیم تا اینکه نژاد ارتباطمان را برید!!مذهب از یکدیگرجدایمان ساخت!!سیاست بین مان دیوار کشید!!وثروت! از ما طبقه ساخت!!》

خیلی از دیشب ناراحتیم منتظریم شنبه توی جای دیگ ازمایش بده خیلی نگرانم اخ حرکتش ب زور داشت نرمال میشد ما مشکلی تو تعداد نداشتیم شوهرم داروی شیمیایی میخوره و ی هفتس فنیجوش خریدم‌میترسم از این فنیجوشم‌باشه خیلی میترسم یعنی از گرفتنم‌پشیمون شدم حرکتم داشت خوب میشد ک یهو اینجوری شد ولی یکی ب این نزدیکیشک دارم یکیب این فنیجوشولی فکر نکنم خوردن ی هفته تاثیری بزاره ترو خدا بیاین راهنمایی کنین

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم میتونی عکس خود آزمایشو بزاری...و اینکه بار آخر کجا آزمایش دادین

عزیزم بار اخر تو مرکز ناباروری داده بود بیمارستان شفا تبریز ایندفعه اینجا معمولی بود ولی با capگرفتن دیگ یعنی از نظر ناباروری

عزیزم بار اخر تو مرکز ناباروری داده بود بیمارستان شفا تبریز ایندفعه اینجا معمولی بود ولی با capگرفتن ...

رنج نرمالشو نگاه کن ببین آزمایشگاه رنج نرمال چند زده؟

《ما همه بشر بودیم تا اینکه نژاد ارتباطمان را برید!!مذهب از یکدیگرجدایمان ساخت!!سیاست بین مان دیوار کشید!!وثروت! از ما طبقه ساخت!!》

مراکز  بیرون معمولا عدداشون اشتباست..... همسرمن دوسال تو آزمایشگاههای معمولی  آزمایش داد همش اشتباه تا اینکه رفتیم مرکز ناباروری دیگه همیشه همونجا آزمایش میده.....

عزیزم بردیم دکتر رنج نرمال ۶۰ زده گف خیلی ضعیفه ک خیلی نگرانم چرا اینجوری شد یهو 

نگران نباش عزیزم تعداد زود به دارو جواب میده کافیه سه ماه تقویتی بخوره