2777
2789
عنوان

خانما سوال دارم راجب بارداری

126 بازدید | 18 پست

سلام خانما...

میخاستم ببینم کی سنوش با پریودیش اختلاف داره ی هفته؟؟

خداجونم شکرت...ممنون بخاطر معجزه قشنگت بعد از ۵سال بهترین هدیتو تقدیمم کردی خدایا خودت نگهدارش باش(انشاالله قسمت همه منتظرا)
من 

سلام عزیزم... من سنوم باپریودیم ۱هفته اختلاف داره بعد من میخام برم عربالگری بعد دکتر گفت ک۱۲هفته برم باحساب پریودی اونوقت  بخام برم ک با حساب سنو میشه ۱۱هفته نمیدونم چیکار کنم شما چطور رفتید 

خداجونم شکرت...ممنون بخاطر معجزه قشنگت بعد از ۵سال بهترین هدیتو تقدیمم کردی خدایا خودت نگهدارش باش(انشاالله قسمت همه منتظرا)

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

وای وای وای .. بچه ها من میخواستم ی تایپیک بذارم در همین مورد .. کسایی ک پری منظم ندارن سو نو سنو باید تعیین کنه .در مورد همه  اندازه ساک حاملگی بعلاوه 28 میشه سن بارداری واقعیتون.

وای وای وای .. بچه ها من میخواستم ی تایپیک بذارم در همین مورد .. کسایی ک پری منظم ندارن سو نو سنو با ...

من پریودیام منظم بوده...۱۶ اذر اخر پریودیم بوده ک الان میشه ۱۱هفته و۵روز ولی باحساب سنو میشم ۱۰هفته و ۳روز الان نمیدونم باحساب کدوم برم غربالگری

این ی توافق بین ماماها و دکتراس که چون زمان لقاح رو نمیدونن و تشخیصش براشون ممکن نیست میگن روز اول آخرین پری ملاکه که معمولا با سن جنین تو سو نو 8 درصد اختلاف داره و طبیعیه. بعضیها هفته اول بعد پری لقاح انجام میشه بعضیها دوهفته بعدش .. 

این ی توافق بین ماماها و دکتراس که چون زمان لقاح رو نمیدونن و تشخیصش براشون ممکن نیست میگن روز اول آ ...

اره درسته عزیزم....حالا من با حساب دکتر برم غربال یا با حساب سنوگرافی

من پریودیام منظم بوده...۱۶ اذر اخر پریودیم بوده ک الان میشه ۱۱هفته و۵روز ولی باحساب سنو میشم ۱۰هفته ...

توی ازمایشگاه معیارت همیشه سن سو نو هست ولی باید بهت بگم غربالگری حدود 2 هفته وقت داره و نظر دکترت رو بپرس 

عزیزم من به حساب سنو که میشم ۸ هفته ۵ روز ولی با پریودی میشم ۹ هفته ۵ روز دکترم گفت با سنو  جل ...

عه پس منم با سنو جلو میرم...دکتر من اصلا هیچی نمیگه فقط گفت با حساب پریودی برو غربال اخه من با پریودی برم نمیشه اونوقت تو سنو میگه زود اومدی

بخاطر همین اختلافها تو ترم افزار آرایشگری دوهفته زمان داری. تماس بگیر با مطب دکترت ازش بپرس 

دکترم گفت با پریودی ولی من با پریودی بخام برم الان سنو گرافی میگه زوده

نگران نباش من پرسیدم گفت یک هفته ملاک نیست تو غربالگری 

اهان مرسییی😘😘😘😘