2777
2789
عنوان

از قصه های تنهایی پنجشنبه ها....

178 بازدید | 10 پست

از مشکلات مجرد بودن و با مامان و بابا زندگی کردن، نگرانی های  زیاد برای سلامتی اوناس. جواب بیوسی پروستات بابام شنبه میاد، خودش خیلی خیلی استرس داره، داره به منم منتقل میشه. دعا کنید.

مامانم هم تو سینه اش چیزی دیده شده سه شنبه می‌ره دکتر، از طرفی کبدش هم خیلی خیلی چرب شده و دکتر هیچ دارویی نداده بهش...

موندم غصه چی رو بخورم، تنهایی مریضی پدر و مادر....

الان شب تعطیلی همه میرن گردش و خرید من دارم تو خودم گریه میکنم.

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

نه عزیزم آواز دهل از دور شنیدن خوش است،ما هم کنج خونه پابند بچه ایم،بخدا همش میگم کاش برمیگشتم به سه چهار سال پیش

قلبت را به خدا بسپار وقتی میدانی بدون حکمت او برگی از درختی نمی افتد...

انشالله در آینده ازدواج خوبی داشته باشی و‌پدر و مادرت عمر با عزت داشته باشن

همینکه انقدر به فکر پدر و‌مادرت هستی قطعا خوشبخت میشی❤️😘

ماما ام .پیج اینستاگرامم midwifery.motahare

عزیزم منم این روزها رو داشتم روز و شب های پر از استرس 

ولی به قدرت خدا ایمان داشته باش . درهای رحمتش همیشه برا بندگانش بازه ...

از ته دلم سر نمازم دعات میکنم هم پدر عزیزت و هم مادر مهربونت هر دو کاملا سالم باشن و سالها سایشون بالاسرتون باشه . 

برا سلامتی نی نی کوچولوی منم صلوات بفرستین لطفا :)  جانی ودلی ... ای دل و جانم همه ♡ تو ♡ هر لحظه شکر خدایا ☆☆☆ 

عزیزم سن که بالا بره تقریبا همه شون بیمار میشن سن من برسی که دیگه هیچ... اکثر پدرومادر دوستام یا فوت شدن یا سکته قلبی و مغزی و... ایشالا پدرومادرت سالم باشن 

منم تنها هستم پنجشنبه جمعه ها دوستانم با خانواده و بچه هاشون هستن من الان اومدم خونه. خودم رفته بودم خرید کلی هم خوش گذشت شمام از این به بعد برو تو خونه موندن و غصه پدرومادر رو خوردن سود خاصی نداره هر چی بخواد بشه خواهد شد چه غصه بخوریم چه نه