سلام بچه ها ما امروز یه سری از وسایلنونو فرستادیم کزج این اتو بار که گرقتم خیلی بد بود فردا نمیخوام اینا بیان شما چه پیشنهادی دارید ما جنت ابادیم میریم فردیس
زمستانی سرد کلاغ غذا نداشت.گوشت بدن خود را میکند و به جوجه ها میداد.زمستان تمام شد و کلاغ مرد و جوجه ها نجات پیدا کردند و گفتند خوب شد مرد خسته شدیم از این غذای تکراری.
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
من راضی بودم...۴طبقه پایین اورد ۴تا برد بالا بدون خشییی
زمستانی سرد کلاغ غذا نداشت.گوشت بدن خود را میکند و به جوجه ها میداد.زمستان تمام شد و کلاغ مرد و جوجه ها نجات پیدا کردند و گفتند خوب شد مرد خسته شدیم از این غذای تکراری.
من چه اشتباهی کردم دیروز ماشینهای این باربریه که الان اومد رو دیدم که زیاد بود و شمارش هم رند بود گفتم پس کار درسته ولی اصلا خوب نبود کارگرها که اصلا مناسب این کار نبودن خوب شد وسایل اشپزخونه رو باز نکرده بودیم و گذاشتیم واسه فردا
اره وارد بودن ۳تا بودن با ی راننده...من رول سلفن خودم داشتم تشک خوشخوابو حتی یخچالو همه رو پیچیدن با سلفن...۱۱ اومدن ۹ شب تمام شد ابان ۹۶ شد ی تومن مسافتم زباد نبود از ستارخان تا فردوس غرب
من مبلا اینه قدیام تاج تخت میز تلوزیون پیچیده بودم ولی یخچالو ماشین لباس شویی رو نه...حتی لگن بزرگ داشتم با جعبه میوه بزرگ ک توش وسابل فریز و یچالو چیده بودم اونارو هم پیچیدن....فقط گفت تلوزیون نمیبریم خودتون با شخصی بیارید....بوفه هم گفت باید سایز ببینیم...یخچالو گفت معمولی با ساید قیمتش فرق داره...میز ناهار خوردی جدا شونده فرق داره با میز پایه ثابت از من پیچی بود خودشون وا کرد...کلا راضی بود سریع و تمیز کار بودن