2777
2789

کسی میدونه؟نگرانم که سر وقت همسر سابقم قسطهای مهریه رو نده.هر دوماه قراره ربع سکه بده ولی دو روزه خبری ازش نیست

اگه نخواد بده چیکار کنم؟

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اگه چندتا قسط رو نده میتونی بری شکایت کنی .اونوقت از حالت قسط خارج میشه و مجبوره همه رو یکجا پرداخت کنه

همه میگن که به خاطر دعای شما دوستان نی نی سایتی،حاجاتشون برآورده شده.دوستای خوب و همیشه مهربونم،میشه من هم مهمون دعا و صلوات تون کنید؟فدای نفس های گرمتون ♥️⁩⁦♥️⁩

چند ماه که نده میتونی حکم جلب بگیری 

برای من الان یک سال و نیمه یه نیم سکه هم نداده قرار بود ماهی نیم سکه بده من اقدامی نکردم چون نه آدرسشو دارم نه حوصله دادگاه و کلانتری و هزار دردسره دیگه 

عطاش رو به لقاش فعلا بخشیدم

از کنایه ها نرنج، این مردم کارشان نیش زدن است، عمریست به هوای بارانی میگویند ؛ خراب
چند ماه که نده میتونی حکم جلب بگیری  برای من الان یک سال و نیمه یه نیم سکه هم نداده قرار بود م ...

اگه ملکی چیزی داره میتونی بری دادگاه معرفی کنی .دادگاه به مزایده میذاره و همه ی مهریه اتو یکجا میگیری

همه میگن که به خاطر دعای شما دوستان نی نی سایتی،حاجاتشون برآورده شده.دوستای خوب و همیشه مهربونم،میشه من هم مهمون دعا و صلوات تون کنید؟فدای نفس های گرمتون ♥️⁩⁦♥️⁩
آخه من رو این مبلغ ناچیز حساب کردم و در واقع از نفقه دخترم گذشتم 

هزینه بچه ات که قانونا با همسرت هست.اگع بابت این موضوع نوشته ای ندادی میتونی بری دادگاه، دادگاه مبلغی رو مشخص میکنه و اون هرماه باید بده

اگه چندتا قسط رو نده میتونی بری شکایت کنی .اونوقت از حالت قسط خارج میشه و مجبوره همه رو یکجا پرداخت ...

چقدر بد چون چند تا قسط میشه مثلا 6 ماه.نمیدونم چرا فکر کردم قانون در این مورد سختگیره

نه چیزی نداره به اسمش

ارثی چیزی نداره؟