2777
2789
عنوان

کسی هست بدون اینکه شوهرش بدونه برای بارداری اقدام کرده باشه ؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1328 بازدید | 23 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اینجوری بعد بهت شک میکنه ک...خب بهش بگو بخاطر بیماریم دکترگفته اگه حامله نشی بعد دیگه نمیتونیم بچه د ...

گفتم اصلا مهم نیست براش،تصمیم میگیریم قبول میکنه بعد کافیه یه بحث کنیم دوباره رفت تا یکسال دیگه

خوب یا راضیش کن یا یه جا شنیدم مثل اینکه اگر مشکل داشته باشی و فعلا بچه نخوای اما از ناباروری در آینده هم میترسب میتونی تخمک رو فریز کنی برای بعدا

شخصیت از جایی شروع میشه که مقایسه اونجا رو ترک کنه.  
نه عزیزم با سوراخ کردن کاندوم امکان داره نطفه ضعیف شکل بگیره و زبونم لال سقط بشه... باهاش صحبت کنو ش ...

جدی میگی؟😞من الان یکساله دارم صحبت میکنم راضی نمیشه،واقعیت من چندروز پیش کاندومو سوراخ کردم الان استرس گرفتم اخه پارسالم خارج رحم باردار شده بودم