2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

قبلنا بازار رفتن خانوم ها رو خوشحال میکرد الان بدتر افسرده میکنه تا کی اخه خداااا

تو هفته ی ششم توی سونو وختی من و همسرم صدای قلب جنین رو شنیدیم 😍😍اون لحظه ی قشنگ رو آرزو میکنم واسه ی همه ی کسایی که منتظر مامان شدنن 🤲

پولم نداشته باشی میتونی بری بیرون برو با شوهرت بیرون یه پارکی جایی بشینید خوش میگزره همه چی که به پول نیست 

خدایا مواظب نی نی جونم باش صحیح سالم بگیرمش بغلم   
قبلنا بازار رفتن خانوم ها رو خوشحال میکرد الان بدتر افسرده میکنه تا کی اخه خداااا

اره بخدارفتم روسري نخي٨٧تومن اخه ازكجا بيارم مگه فقط يدونه روسريه😞😞😞😔

خداجونم تنها چيزي كه ازت ميخوام سلامتي و ارامش روزي حلال
پولم نداشته باشی میتونی بری بیرون برو با شوهرت بیرون یه پارکی جایی بشینید خوش میگزره همه چی که به پو ...

بيچاره شوهرم صبح تاشب سركاره دنبال يه لقمه نون ميادناهار ميخوره ميره شامم ميخوره ميخوابه

خداجونم تنها چيزي كه ازت ميخوام سلامتي و ارامش روزي حلال
اره بخدارفتم روسري نخي٨٧تومن اخه ازكجا بيارم مگه فقط يدونه روسريه😞😞😞😔

من وختی بخام یه چیزی بخرم کلی بالا و پایین در نهایت تا چن رروز ناراحتم که چقدر پول  دادم فلان چیز رو خریدم‌ اصلا خرید خوشحالم نمیکنه هیچ کوفتمم میشه

تو هفته ی ششم توی سونو وختی من و همسرم صدای قلب جنین رو شنیدیم 😍😍اون لحظه ی قشنگ رو آرزو میکنم واسه ی همه ی کسایی که منتظر مامان شدنن 🤲
دقیقاااا  شلوار لی 250 وایییی  دیگه از خرید بقیه چیزها منصرف شدم

منم تا چیز خیلییییی ضروری نباشه نمیخرم