برسامي مدیر استارتر عضویت: 1397/08/26 تعداد پست: 596 عنوان حوصلم سررفته 85 بازدید | 18 پست دلم ميخوادبرم بيرون يه عالمه پول داشته باشم خريدكنم خداجونم تنها چيزي كه ازت ميخوام سلامتي و ارامش روزي حلال 1397/12/09 | 17:17 2 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
تسسسنییییم عضویت: 1397/07/20 تعداد پست: 16857 منم...منتظر شوهمم ...نمیاد☹ نسیم را گفتم،اگر حقیقت خورشید را حجابی هست، همیشه در پسِ هر ابر، آفتابی هست، همیشه پشت دیوار های بلندِ نومیدی،امید هستو افق های بی کران روشن🤩
سیلواناs عضویت: 1397/11/28 تعداد پست: 6561 منم گشنمه چیزی تویخچال نیست بخورم😭 خدایا ۱۵شهریور نینی تو دلم رفت😢ازت میخوام ارومم کنی ویه نینی دیگه خیلی زود جاش بزاری.۹۹.۹.۹دعاکنین خبرحاملگیمو بهتون بدم😢😍
گلتاااا عضویت: 1397/03/29 تعداد پست: 1823 قبلنا بازار رفتن خانوم ها رو خوشحال میکرد الان بدتر افسرده میکنه تا کی اخه خداااا تو هفته ی ششم توی سونو وختی من و همسرم صدای قلب جنین رو شنیدیم 😍😍اون لحظه ی قشنگ رو آرزو میکنم واسه ی همه ی کسایی که منتظر مامان شدنن 🤲
wwyy عضویت: 1397/11/24 تعداد پست: 2773 پولم نداشته باشی میتونی بری بیرون برو با شوهرت بیرون یه پارکی جایی بشینید خوش میگزره همه چی که به پول نیست خدایا مواظب نی نی جونم باش صحیح سالم بگیرمش بغلم
برسامي مدیر استارتر عضویت: 1397/08/26 تعداد پست: 596 قبلنا بازار رفتن خانوم ها رو خوشحال میکرد الان بدتر افسرده میکنه تا کی اخه خداااا اره بخدارفتم روسري نخي٨٧تومن اخه ازكجا بيارم مگه فقط يدونه روسريه😞😞😞😔 خداجونم تنها چيزي كه ازت ميخوام سلامتي و ارامش روزي حلال
مدیسا1365 عضویت: 1397/04/07 تعداد پست: 16186 قبلنا بازار رفتن خانوم ها رو خوشحال میکرد الان بدتر افسرده میکنه تا کی اخه خداااا دقیقاااا شلوار لی 250 وایییی دیگه از خرید بقیه چیزها منصرف شدم
برسامي مدیر استارتر عضویت: 1397/08/26 تعداد پست: 596 پولم نداشته باشی میتونی بری بیرون برو با شوهرت بیرون یه پارکی جایی بشینید خوش میگزره همه چی که به پو ... بيچاره شوهرم صبح تاشب سركاره دنبال يه لقمه نون ميادناهار ميخوره ميره شامم ميخوره ميخوابه خداجونم تنها چيزي كه ازت ميخوام سلامتي و ارامش روزي حلال
برسامي مدیر استارتر عضویت: 1397/08/26 تعداد پست: 596 من همشو دارم😎😎تازه حوصلمم نسرید💪🏼💪🏼 😂😂😂😂 پولداري😥 خداجونم تنها چيزي كه ازت ميخوام سلامتي و ارامش روزي حلال
گلتاااا عضویت: 1397/03/29 تعداد پست: 1823 اره بخدارفتم روسري نخي٨٧تومن اخه ازكجا بيارم مگه فقط يدونه روسريه😞😞😞😔 من وختی بخام یه چیزی بخرم کلی بالا و پایین در نهایت تا چن رروز ناراحتم که چقدر پول دادم فلان چیز رو خریدم اصلا خرید خوشحالم نمیکنه هیچ کوفتمم میشه تو هفته ی ششم توی سونو وختی من و همسرم صدای قلب جنین رو شنیدیم 😍😍اون لحظه ی قشنگ رو آرزو میکنم واسه ی همه ی کسایی که منتظر مامان شدنن 🤲
گلتاااا عضویت: 1397/03/29 تعداد پست: 1823 دقیقاااا شلوار لی 250 وایییی دیگه از خرید بقیه چیزها منصرف شدم منم تا چیز خیلییییی ضروری نباشه نمیخرم تو هفته ی ششم توی سونو وختی من و همسرم صدای قلب جنین رو شنیدیم 😍😍اون لحظه ی قشنگ رو آرزو میکنم واسه ی همه ی کسایی که منتظر مامان شدنن 🤲