2777
2789
عنوان

خاطره ی تلخی که از ذهنم پاک نمیشه

229 بازدید | 6 پست

5 ماهه که حامله بودم شوهرم بیکار بود خیلییی روش فشار بود.یه پولی هم داشتیم وام گرفته بودیم داده بودیم دست کسی. اون ماه به ماه بهمون یه مبلغی میداد ما همونو می‌دادیم به اجاره. ولی اون ورشکست شد و پولمون رفت رو هوا و ما موندیم و بیکاری شوهرم و بارداری من و اجاره خونه ی یک میلیونی. خلاصه که اوضاعمون خوب نبود. من زایمان کردم فرداش که مرخص شدم اومدم خونه همون شب اول شوهرم با مامان من و مامان خودش دعواش شد 😭 😭 😭 سر بچه. مامان منم قهر کرد و رفت اینقدرررررررررررر گریه کردم تا صبح درد سزارین یک طرف فکر مامانم یک طرف خیلیییی شب بدی بود. فرداش اینقد التماس کردم تا مامانم اومد و شوهرم اومد دست مامانم و بوس کرد و گریه کرد و کلی معذرت خواهی که ببخشید دست خودم نبود روم فشاره عصبی شدم. 

هروقت یکی زایمان میکنه یاد اون شب خودم میفتم خیلی اعصابم خورد میشه. میگم بقیه به چه خوشی زایمان میکنن زایمان من چجوری بود

من یک زنم. یک زن معمولی. زنی با هزاران حسرت و آرزو. زنی در آرزوی آرامش و خوشبختی... 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ای بابا تو راباش دلت خوشه ها ان بنده خدا که از مادرت معذرت خاهی کرده کاش موقع زایمان من بودی خواهرشوهرام پیشم نیومدن که هیچ زنگ زدن شوهرم حسابی پر کردن ویه دست کتک خوردم 

وای خدایا واقعا چرا اینقد مردا بی فکرن

بخدا من دیروز فقط ی کلام گفتم‌ بشقابتو بزار بالا تو سینک من بعدا بشورم‌خستم جم کنم 

یکمم مثلا خواستم‌ناز کنم 

خو من باردارم با ی بچه کوچیک و تازم‌سرمام خوردم 

ادم عصبی میشه 

عصرم پاشدم براش شیرینی درس کنم دوست داره با چای بخوره 

عصر ب ی بهونه الکی یه دعوااااای مفصلی راهوانداخت‌ ک نگو و نپرس 

ک چی 

ک من واسه کارای خونه سرش منت میزارم 

واقعا دلم‌پوکید

ولی الحمدالله ب خودم قول دادم چ اون مقصر باشه و چ من تو دعواها 

تا صب روز بعد دیگه هیچی تو دلم‌نگه ندارم و قهر و دعوا نکنم و کشش ندم 

الان خوبم‌شکرخدا

ببخشید طولانی شد