2777
2789
عنوان

درگیری دخترم با گوشواره هاش

146 بازدید | 10 پست

گوشواره هاش رو درمیاره..مدل گوشواره هاش رو عوض کردم که نتونه دربیاره..که اونارو هم موقع دراوردن یقه ی لباسش یکی ازگوشواره ها گیر کرد به  لباسش گوشواره کشیده شد از گوشش ..الان سوراخ  گوشش زخم شده چیکارکنم

دلم میخاد روزی از روی زمین پر بکشم و بروم به سمت پاکی مطلق..دلتنگ خدا هستم دلتنگ اغوش خدا هستم ..دلم با او خوب است دلم را نمیشکند 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

فعلا پماد چشم استریل بزن تا زخمش خوب شه.منم همین مشکل رو دارم.به بدل حساسیت داره.طلارم درمیاره زودم سوراخ گوشش کیپ میشه فکر کنم مجبور شم نخ بندازم☹

تاپیک بامداد خمار گروه زرد. وزن اولیه۷۸ کیلو😑۲۵.۱۱.۱۰۴۱، ۰۲.۱۲.۱۴۰۱ (۷۷ کیلو)😬؛ ۰۹.۱۲.۱۴۰۱ (۷۶.۵ کیلو)😌؛وزن هدف اولیه ۷۰😗، وزن هدف ثانویه ۶۵😁
گوشش نکن بزار یکم بزرگتر شه

هیجده ماهه س...میترسم سوراخ گوشش پر بشه 

دلم میخاد روزی از روی زمین پر بکشم و بروم به سمت پاکی مطلق..دلتنگ خدا هستم دلتنگ اغوش خدا هستم ..دلم با او خوب است دلم را نمیشکند 
منم تقریبا ی همچین ماجرایی پیش اومد واسم کلا گوشواره هارو در آوردم از گوشش گفتم بذا کور بشه گوشش بچ ...

الان یک گوشش سالمهو گوشواره توشه..اون یکی از اولش هم عفونت داشت گوشت اضافی دراومده بالای سوراخ گوشش