2777
2789
عنوان

لطف کنید بیاین بگید مشکل از من بود یا نه

| مشاهده متن کامل بحث + 1874 بازدید | 141 پست
چه دلم بیشتر از خودت برا پسرت سوخت اخه گناه داشت طفلک تو این سرما معذرت میخاما هم شوهرت غلط کرد یک ...

مادرم رفت صندلی بیاره شوهرم دخترم پیشش بود تما پی پی کرد اوردش بشورمش

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

سالن غذا خوری پر از اب بود انگار فاضلاب بزنه بالاها

اه مهمونا چیزی نگفتن؟فکر کن با اون لباسای بلند وتیپا خیس اب بشی

خدایا شکرتتتتت بعد از ۱۷ماه تلاش وانتظار دل من وهمسرمو شاد کردی خدایا خودت بهمون دادی خودت حافظش باش همش نگرانشم....
شوهرم نمیذاره یه دقیقه بچه ها دور از خودمون باشن به هیچ عنوان

غلط کرده البته ببخشیدا اون ک دوست نداره از خودش دور بمونن خودش بچه رو بگیره چ پر توقع بی ادب

الهی تکیه به لطف تو دارم نا امیدم نکن❤

دوسدارم شوهرت و با ناخن بکشم اخه شما ک از پسش بر نمیاید چرا پشت سر هم بچه میارین؟مادر بیچارت چ گناهی کرده؟عصبی شدم از تو و کارات 

الهی فرمون زندگی مو دادم ب دستت ...تو برام بساز تو بسازی قشنگتره   خدایا خودت مواظب پسرام و همسرم باش😍😘
به نظرم یکمم بی دست و پا بازی دراوردیا استارتر😂مامانتو باید زودتر میفرستادی جا میگرفت تو سالن   ...

عزیزمخب بچم پی پی کرد مادرم رقت بشوره بچه رو بنده خدا میفته روی زمین مادرم و چون پاهاش درد میکنه نتونسته بلند بشه از جاش و طول کشید کارش هرجیم گفتم بذار خودم بشورمش گوش نداد.