2777
2789
عنوان

لطف کنید بیاین بگید مشکل از من بود یا نه

| مشاهده متن کامل بحث + 1874 بازدید | 141 پست

خلاصه دو تا دونه کباب اوردن گذاشتن جلوی مادرمو رفتن نگا کردم به بچم دیدمگرسنشه یه تیکه کوچولو کباب مونده بود دادم دستش به پسرم که روی ابا بود نگاه کردم ددم خیسه منم خب هیچی نبود به بچم بد دیدم شام کا نیست بچمم داره روی زمین  خیس میشه گفتم  برم بیرون بهتره دخترمو بردم بیرون عروس و داماد بیرون بودن 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

و بعد سریع اومدم پسرمو برداشتم دیدم وای  زیرش خیسه خیسه مامانمم پشتم اومد بیرون مادر شوهرم توی سالن بود گفت چرا بیرون اومدین من جریان خیس شدن بچه رو گفتم مادر شوهرم گفت تقصیر تویه 

خواهر شوهر بزرگه اومد گفت الان ناراحت شدی تو خودت صاحب مجلسی واسه شام.....گفتم من واسا شام ناراحت نبودم ببین مسرم خیس شد پرسنل نذاشتن با دین دو تا بمونم توی سالن و شام بخورم (اخه بازم بودن کسایی که توی سالن تالار شام خوردن )وای بعد همه اومدن گفتن تو واسه نبودن شام ول کردی اومدی 😭😭😭😭

خواهر شوهر بزرگه اومد گفت الان ناراحت شدی تو خودت صاحب مجلسی واسه شام.....گفتم من واسا شام ناراحت نب ...

میگفتی اره برا شام بود.یعنی چی حالا صاحب مجلس بودن دلیل این میشه ادم گشنه بمونه؟اگه غذا کم هم میبود باید درست میکردن برا شما جداگانه دوباره

چه دلم بیشتر از خودت برا پسرت سوخت

اخه گناه داشت طفلک تو این سرما

معذرت میخاما هم شوهرت غلط کرد یکیشونو نگرفت هم خانوادش که کمکت نکردن

خوب چرا مامانت پسرتو بغل نکرد😭

🙏برا حل مشکلات همه بیزحمت یه صلوات🙏

دیگه کفرم در اومد حالا این دو تا بچه دو دستمون و نق میزدن و هرکیم از راه میرسید یه چی بار من و مامانم میکرد بهم گفتن عروس و داماد ازت ناراحتن که چرا اومدی بیرون رفتمو واسشون توضیح دادم برادر شوهر بیچارم میگفت درست میگی جاریم روشو ازمبرگردوند و گفت بهم استرش وارد شد 😭😭😭😭😭این در حالی بود که بچه هام نق میزدن توی دستام.

مادر شوهرم جریان دعوا میدونست گفت وای صدام به خاطر رفتارت گرفت.به قول بابام میگن به جای اینکه کمکت باشن و بچه ها رو کمکت بگیرن تازه کلی هم بهت حرف زدن.