دیشب عروسیه برادر شوهرم بود من دو بچه شیرخوار دارم که خب طبیعتا هرجا بخوام برم اذیت میشم من چون بچه هاموتا به حال نبرده بودم عکس بگیرم قرار شد دیشب ببریمشون اتلیه سر ساعت از ارایشگاه اومدمو بچه ها رو که خانوادم اماده کرده بودنو با شوهم بردیم اتلیه شوهر من خیلی خیلی عجله میکنه و یکساعت و نیم قبل از اینکه در تالار باز بشه نق میزد چرا داریم میریم اتلیه خیلی بهم فحش و ناسزا گفت منم گفتم اگه نمیخوای برگرد اخه دخترم خیلی گریه میکرد و نق میزد خلاصه به هر شکلی بود رفتیم و برگشتیم شوهرم بهم گفت تو با خاتوادت نقشه داربد که من نرسم به تالا اخه ما ماشبنمونو فروختیم بابام اینا ماشینشونو یه ماهی بود داده بودن دست ما و و منم واسه ارایشگاه بچه ها رو سپرده بودم به مادر بیچارم بنده خدا خیلی بچه ها اذیتش کرده بودن دیگه زشت بود نریم دنبالشون هرچند وونا خیلی گفتن ما تاکسی میگیریم میایم شما برید .شوهرم خیلی غر زد بهش گفتم خاطره بد نساز از این عرروسی توی ذهنم اخه چرا انقدر زود عصبی میشی باید درک کنی دو بجه شیرخوار داریم اماده کردنشون سخته دیگه عصبی شدن نداره گفت خیلی بد روت کار کرده و .....فحشاش یادم نمیره هر سری که میخوایم بریم عروسی میگه من باید نفر اول اونجا باشم و نق میزنه هرچیم خانوادش یه هفته بود بهش میگفتن زودتر ا ساعت 7 تالار باز نمیشه اصلا متوجه نمیشد و غرشو به من میزد میگفت من درجه یکم منم بهش گفتم خب تو برو من دو تت بچه رو توی سرما زودتر از ساعت 7 نمیارم اخه خانوادا شوهرم گفتن تالار گفته زودتر از 7 نیاین.خلاصه که سر ساعت اونجا بودیم اما شوهرم خیلی اذیتم کردو یه بار اومد بچه رو بزنه از بس بچه الکی توی بغل مادرم گریه کرد.وقتی تالار رفتیم من خیلی رقصیدم و خوشحال بودم اما دلم اروم نمیشد به مادر شوهرم جریانو گفتم گفت وای پدرشم همین کارو با من امشب کرد تا اینجا دلیل ناراحتیه دیشبم مشخصه اما بعدش .....
خلاصه دو تا دونه کباب اوردن گذاشتن جلوی مادرمو رفتن نگا کردم به بچم دیدمگرسنشه یه تیکه کوچولو کباب مونده بود دادم دستش به پسرم که روی ابا بود نگاه کردم ددم خیسه منم خب هیچی نبود به بچم بد دیدم شام کا نیست بچمم داره روی زمین خیس میشه گفتم برم بیرون بهتره دخترمو بردم بیرون عروس و داماد بیرون بودن
یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.
من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.
تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.
خواهر شوهر بزرگه اومد گفت الان ناراحت شدی تو خودت صاحب مجلسی واسه شام.....گفتم من واسا شام ناراحت نبودم ببین مسرم خیس شد پرسنل نذاشتن با دین دو تا بمونم توی سالن و شام بخورم (اخه بازم بودن کسایی که توی سالن تالار شام خوردن )وای بعد همه اومدن گفتن تو واسه نبودن شام ول کردی اومدی 😭😭😭😭
دیگه کفرم در اومد حالا این دو تا بچه دو دستمون و نق میزدن و هرکیم از راه میرسید یه چی بار من و مامانم میکرد بهم گفتن عروس و داماد ازت ناراحتن که چرا اومدی بیرون رفتمو واسشون توضیح دادم برادر شوهر بیچارم میگفت درست میگی جاریم روشو ازمبرگردوند و گفت بهم استرش وارد شد 😭😭😭😭😭این در حالی بود که بچه هام نق میزدن توی دستام.
مادر شوهرم جریان دعوا میدونست گفت وای صدام به خاطر رفتارت گرفت.به قول بابام میگن به جای اینکه کمکت باشن و بچه ها رو کمکت بگیرن تازه کلی هم بهت حرف زدن.