2777
2789
عنوان

وزن جنین و بند ناف

| مشاهده متن کامل بحث + 227 بازدید | 27 پست
لیدی میل خوبه ؟ بگیرم ؟

منم شنیدم خوبه واسه وزن گیری. از بعد استفاده لیدی میل نرفتم سونو وزنشو ببینم چقدر شده. یکی از همکار سویق گندم میگفت عالیه. حالا انشالله من فردا اونم میرم میخرم. دلستر هم زیاد شنیدم.

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من سی هفته رفتم سونو وزنش یک و پونصد و نود بود 

عزیزم من از ماه پنج یاشش 

قرص پریناتال خارجی میخورم فکر کنم اون رو وزنش تاثیر میذاره 

نی نی یار خواههههش میکنم این کاربریمو نترکون دیگه شماره ندارم بخدا 😢😢😢 با ی اکانت از بهمن حرف زدم با اون یکیا ک هیچی نگفتم اونارو چرا میترکونی  😭😭😭
پایین نبوده که.....منم ۲۹هفته و ۴روز ۱۴۷۵بود 

نمیدونم والا ولی خوب نی نی شما ۲۵۰ گرم تقریبا سنگین تره که میشه وزن یه هفته جنین. 

انشا این چند هفته هم به سلامتی بگذره

منکه از کمر و دنده درد و واژن درد مردم

نمیدونم والا ولی خوب نی نی شما ۲۵۰ گرم تقریبا سنگین تره که میشه وزن یه هفته جنین.  انشا این چن ...

وای از کمر درد نگو که اسیرم....یه ذره راه برم عین فلجا میشم

کاربر قدیمی ام ...ترکیده بودم😉😉
وای از کمر درد نگو که اسیرم....یه ذره راه برم عین فلجا میشم

منم همینطور. وقتی هم از حالت خوابیده میخام بلند شم مثل هواپیماهای درب و داغون بخدا اینقدر اینور و اونور میشم تا بتونم بایستم. تازه بعدش باید یه چند دقیقه ای خمیده باشم تا درد واژنم بهتر شه.اصلا وضعیته

منم همینطور. وقتی هم از حالت خوابیده میخام بلند شم مثل هواپیماهای درب و داغون بخدا اینقدر اینور و او ...

منم همین جوریم...خدا کمک کنه این چند هفته هم به سلامتی بگذرونیم

کاربر قدیمی ام ...ترکیده بودم😉😉