2777
2789
عنوان

تجربه خونریزی در هفته دوازدهم

10706 بازدید | 20 پست

بعد از دو سال و‌ نیم نازایی خدا هدیه  بودن رو بهم داد اما از اول تا الان همش با استرس بوده..دیشب میخاستم برم ان تی که به خونریزی افتادم..خون قرمز ..رفتم سونو همه چی نرمال بود..حتی اثری از هماتوم که هفته هشت به خاطرش لک دیدم هم نبود..تحرک بچه هم خوب بود..ولی این خونریزی بدون علت  خیلی نگرانم کرده..شیاف و استراحت مطلق تنها راه چارم هست و صبر تا هفته دیگه..با این وضع امیدی داشته باشم؟؟گه گااه زیر شکمم درد میگیره و تیر میکشه و یکم هم کمردرد که شبای قبلش هم داشتم.. حالت تهوعم هم سه روزه قطع شده  

خدا از خودمون بیشتر ما و عزیزامون رو دوست داره پس خودمون و دلواپسی ها برای عزیزای دلمون رو به خدا بسپاریم 

بله عزیزم ....استراحت مطلق و امپول و شیاف استرسم هم اصلا نداشته باش.....یه بالشت بذار زیر پاهات....دیگه اینکه گرمیجاتم نخور

در کویر سبز عشق این سخن از من بگیر!  مرگ تو مرگ من است پس تمنا میکنم هرگز نمیر  

انشالله هیجی نیس . کم پاهاتو بالاتر از بدنت بزار واسه درد دکتر هیوسین نداد بهتون 

من کاربر سال 95هستم بخاطره چهلمین سال پیروزی انقلاب حساب کاربریم ترکید .خخخخ

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

منم داشتم بخاطر جفت پایین نیس ؟؟اخه من جفتم پایین بود با استراحت مطلق و شیاف تا هفته 30 دیگه خوب شدم

هی تو اره با تو ام با خود ،خودت  امیدوارم هر چه از خدا بخوای سر راهت بزاره  هرچه ارزوی خوبه مال تو
بله عزیزم ....استراحت مطلق و امپول و شیاف استرسم هم اصلا نداشته باش.....یه بالشت بذار زیر پاهات....د ...

شیاف فقط دو تا روزی آمپول هم یه دونه دیشب زدم دیگه آمپول بیشتر دکتر تجویز نکرد..میگم کاش حداقل شیافم روزی سه تا میگفت

خدا از خودمون بیشتر ما و عزیزامون رو دوست داره پس خودمون و دلواپسی ها برای عزیزای دلمون رو به خدا بسپاریم 
انشالله هیجی نیس . کم پاهاتو بالاتر از بدنت بزار واسه درد دکتر هیوسین نداد بهتون 

نه دیشب اصلا درد نداشتم امشب گرفتگی عضله دارم یکم

شیاف فقط دو تا روزی آمپول هم یه دونه دیشب زدم دیگه آمپول بیشتر دکتر تجویز نکرد..میگم کاش حداقل شیافم ...

امپول رو من دکترم هفته یه دونه بهم داد...نگران نباش...حتما سالمه بچه ات...فقط استراحت به هیچی هم فک نکن...دو هفته استراحت مطلق داشته باشی ردیف میشی

عزیزم منم تو همین هفته دوازده خونریزی کردم ولی خداروشکر بچم خوبه انشاالله مال هر دومون صحیح و سالم ب ...

الهی شکر مرسی عزیزم بهم امید دادی

امپول رو من دکترم هفته یه دونه بهم داد...نگران نباش...حتما سالمه بچه ات...فقط استراحت به هیچی هم فک ...

ممنون عزیزم انشاله همینطور باشه..میخاستم برم سرکلاژ کنم ولی دکترم گفت تا خونریزی داشته باشی نمیشه

شاید جفتت پایینه استراحت کنی میره بالاتر نگران نباش اصلا نزدیکی نداشته باش  

سونو اصلا نگفت  که جفت پایینه یا نه خیلی هم بررسی کرد گفت همه چی نرماله فقط خونریزی رو جدی بگیرم م

ممنون عزیزم انشاله همینطور باشه..میخاستم برم سرکلاژ کنم ولی دکترم گفت تا خونریزی داشته باشی نمیشه

هست من خیالت راحت....خواهش گلم

خون رنگ روشن خطرناک نیس زیاد خون تیره فکر کنم بده 

وقتی لک میشه تیره میشه ..دراز کشیده هستم چیزی نمیاد غیر از لک فقط موقع دستشویی بلند میشم همون موقع خون روشن تر میاد