2777
2789
ایملی‌افتاد‌زندان‌‌   سورچ‌ توی‌ بمب‌ گزاری  ‌ مرد‌‌ یه پسره‌ شبیه‌سورچ‌ اومده‌تا‌ کسی‌ نف ...

متشکرم که توضیح دادی دوستم...

چقد بد خو...شخصیت جالب سریال همون سورج بود که...ای بابا...من از همین حالا تا آخر داستانو خوندم   آخرش چکورو همین پسره که میگین شبیه سورجه با هم ازدواج میکنن...حالا ببینین  داستان سریالاشون خیلی خز شده دیگه...واقعا قابل پیش بینیه

هرچه تبر زدند مرا...زخم نشد جوانه شد
ایملی رو گرفتن اعدامش کردن اون قضیه تموم شد بعد چکور با وزیر در افتاد که دخترارو میدزدیدن امپول رشد ...

از توصیحاتت ممنونم مهربون  

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

متشکرم که توضیح دادی دوستم... چقد بد خو...شخصیت جالب سریال همون سورج بود که...ای بابا...من از همین ...

شوهرم‌‌‌‌‌ دیگه نگاه نمیکنه‌ میگه  چرته

یه‌ دختر‌ ناز‌ دارم‌ دعا‌ کنید‌ خدا‌ی‌ مهربونم‌ یه‌ پسر‌ سالم‌‌  هم‌  به‌من‌ هدیه‌‌کنه‌.😍
شوهرم‌‌‌‌‌ دیگه نگاه نمیکنه‌ میگه  چرته

عهه...آقاتونم نیگا میکرد..خخخ...چه شوهر پایه ای داری خواهر  شوهر من همش مسخره ام میکنه دستم میندازه میگه چیه این سریالا هندیو دنبال میکنی...ولی نمیدونم چرا هندی بیشتر از ترکی به دلم میشینه...  

عهه...آقاتونم نیگا میکرد..خخخ...چه شوهر پایه ای داری خواهر   شوهر من همش مسخره ام میکنه دستم م ...

خالی‌ بندیشون‌ حال میده😁😅

یه‌ دختر‌ ناز‌ دارم‌ دعا‌ کنید‌ خدا‌ی‌ مهربونم‌ یه‌ پسر‌ سالم‌‌  هم‌  به‌من‌ هدیه‌‌کنه‌.😍