بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
من نشنیدم ولی تجربه نازایی۴ سال داشتم که با سه بار ای یو ای و کلی دارو نشد ولی اخرش باردار شدم وقتی که شش ماه کامل دارو دکتر گذاشتمکنار و دیگه بهش فک نمیکردم
بانمک بودن با بیشعور بودن فرق داره ...رُک بودن با بیادبی فرق داره، اجتماعی بودن با پررویی و چَتر بودن فرق داره،زرنگ بودن با "سر دیگران کلاه گذاشتن" فرق داره ....و مشکلات ما دقیقا از آنجایی شروع شد که این تفاوتها را درک نکردیم!
یه سوال داشتم چ زمانی بی بی چک اگه باردار باشی مثبت میشه قبل از موعد مشخص نمیشه؟اگه عفونت داشته باشم ...
دقیق نمدونم بعد ۳ تا ۵ روز تاخیر مثبت میشه ولی تجربه ها متفاوت و کیست مثبت کاذب میکنه عفونت رو نمدونم
بانمک بودن با بیشعور بودن فرق داره ...رُک بودن با بیادبی فرق داره، اجتماعی بودن با پررویی و چَتر بودن فرق داره،زرنگ بودن با "سر دیگران کلاه گذاشتن" فرق داره ....و مشکلات ما دقیقا از آنجایی شروع شد که این تفاوتها را درک نکردیم!
گولاخ جان خیلی خیلی بهت تبریک میگم خیلی شادان شدم الان به دنیا آمده به سلامتی
قربونت من ده سال ازدواج کردم دخترم الان ۵سالشه فعلا هم تو فکر نی نی دومم