2777
2789
عنوان

پرداخت اینترنتی عوارض خودرو

591 بازدید | 15 پست

کسی میدونه آنلاین میشه پرداخت کرد یا نه ؟ رفتم تو سایت نشد 

با دخترمم نمیتونم برم دفاتر الکترونیکی 😔

🥀نزدیک چیزهایی بمون                                                          که از زنده بودنت احساس شادی کنی🥀              ❤h❤
بايد بري دفتر پيشخوان 

آخه پیامک اومد زده یا به سایت مراجعه کنید . پولم میخوان بگیرن مردمو اسیر میکنن 

🥀نزدیک چیزهایی بمون                                                          که از زنده بودنت احساس شادی کنی🥀              ❤h❤

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

من آنلاین میدم همیشه

واقعا عزیزم ؟ تو سایت cartax.tehran.ir رفتم نشد . چطوری شما پرداخت میکنی؟؟؟

آخه پیامک اومد زده یا به سایت مراجعه کنید . پولم میخوان بگیرن مردمو اسیر میکنن  

کاری نداره برو سایت شهرداری بعد قسمت پرداخت عوارض خودرو رو انتخاب کن

کارت ماشین پیشت باشه 

با شماره ملیت

تمومه

ايشالا درمان سرطان كشف بشه
کاری نداره برو سایت شهرداری بعد قسمت پرداخت عوارض خودرو رو انتخاب کن کارت ملی پیشت باشه  با ش ...

مرسی عزیزم . به قول دوستمون شانس من حالا خراب نباشه سایتش . 🌸

نه سایت شهرداری هیچ وقت خراب نموده! من هر سال از اونجا میدم

واسه من این صفحه باز میشه . همه رو وارد میکنم بازم میگه اطلاعات دریافت نشد حضوری بروید . ☹

ببخشید کارت ماشین همراهم نیست فکر کردم همراهمه الان سر کارم ! ببخشید معطل شدی بخاطرم

نه عزیزم . گفتی فقط با کارت ملی تعجب کردم . من که حضوری نمیرم . ۲۰۶ ۹۷ چقد میشه اطلاع داری ؟؟؟