کوشو مدیر استارتر عضویت: 1397/09/04 تعداد پست: 1444 عنوان برای یه دونه به چقدر شکر لازمه؟برا مربا 1402 بازدید | 13 پست یه دونه به دارم میخوام مربا درست کنم. برا یه دونه چقدر شکر بریزم 1397/12/08 | 13:15 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
اسپایکو عضویت: 1396/06/26 تعداد پست: 543 یه دونه به که چیزی نمیشه. رنده کن بذار رو شوفاژ یا بخاری خشک کن. بهد هم مث چایی دم کن. بهتر از مرباست تمام زندگیم فقط پسرمه
عسل_نفس_مامان عضویت: 1396/02/09 تعداد پست: 49249 فک کنم یک لیوان فرانسوی ❤️همسر و دو فرشته ی زیبایم بودنتان ابدی❤️
توت۰فرنگی۰ عضویت: 1397/11/30 تعداد پست: 10980 دقیقا اندازه ی وزنش شکر میخواد 🤰🏻من ريخته ام در رگ تو شیره ی جان❤هی چرخ بزن در من و دل را بتکان❤این هم نفسی، چه حس و حالی دارد❤ در پیکر من دو قلب دارد ضربان💞
مهرآنا_خانوم عضویت: 1396/02/10 تعداد پست: 1719 میتونین بزارین بپزه کاملا کم کم شکر اضافه کنین تا به شیرینی دلخواه برسین. تو قابلمه استیل یا مس بپزین تا خوشرنگ شه مرباتون
نیلوفرخانوووم عضویت: 1397/08/08 تعداد پست: 7113 خداییش یدونه چیه ک میخای مرباش کنی اصلا ی کاسه مربا ارزششو داره؟؟ رندش کن بذارش رو بخاری خشک بشه دم کنید بخورید خیلی خاصیت داره خصوصا برا کلیه و مثانه .. برای تکرر ادرار خانوما یا پوشک گرفتن بچه دم کن بده بهش قیافه من😑😑🔫وقتی تو تاپیک خانومای باردار میرم ... از پشت بوم صدای گربه میاد روی بچم اثر نذاره 😑🔫تو لقمم مو بود نپیچه دور گردن بچم خفه شه 😑🔫 یدونه کنجد رو نون بود بچم سقط نشه😑🔫 موز خوردم بچم نیوفته . کشمش خوردم بچم فلان نشه . یدونه بالشت جابجا کردم بچم ال نشه . مادرشوهرم با این وضعم میخاد بیاد خونمون شب نشینی ..مگه چند روزه دیگه داری تا زایمان ؟ دوهفتمه عزیزم😑😑😑🔫
کوشو مدیر استارتر عضویت: 1397/09/04 تعداد پست: 1444 خداییش یدونه چیه ک میخای مرباش کنی اصلا ی کاسه مربا ارزششو داره؟؟ رندش کن بذارش رو بخاری خشک بشه دم ... چطوری دم کنم؟
std عضویت: 1397/02/28 تعداد پست: 10285 چطوری دم کنم؟ مثل چایی. حالا دوست داری مربا کنی سه قاشق شکر بریز زیاد شیرین نشه
کوشو مدیر استارتر عضویت: 1397/09/04 تعداد پست: 1444 مثل چایی. حالا دوست داری مربا کنی سه قاشق شکر بریز زیاد شیرین نشه نه دیگه خورد تو ذوقم همون چایی کافیه
نیلوفرخانوووم عضویت: 1397/08/08 تعداد پست: 7113 چطوری دم کنم؟ 😐 مث چایی قیافه من😑😑🔫وقتی تو تاپیک خانومای باردار میرم ... از پشت بوم صدای گربه میاد روی بچم اثر نذاره 😑🔫تو لقمم مو بود نپیچه دور گردن بچم خفه شه 😑🔫 یدونه کنجد رو نون بود بچم سقط نشه😑🔫 موز خوردم بچم نیوفته . کشمش خوردم بچم فلان نشه . یدونه بالشت جابجا کردم بچم ال نشه . مادرشوهرم با این وضعم میخاد بیاد خونمون شب نشینی ..مگه چند روزه دیگه داری تا زایمان ؟ دوهفتمه عزیزم😑😑😑🔫
نیلوفرخانوووم عضویت: 1397/08/08 تعداد پست: 7113 درضمن برای هر مربایی هرچقدر میوه ات بود باید همونقدر شکر بریزی و دو برابرش آب .. میوه های ترش مثل آلبالو باید شکر هم دوبرابر بشه قیافه من😑😑🔫وقتی تو تاپیک خانومای باردار میرم ... از پشت بوم صدای گربه میاد روی بچم اثر نذاره 😑🔫تو لقمم مو بود نپیچه دور گردن بچم خفه شه 😑🔫 یدونه کنجد رو نون بود بچم سقط نشه😑🔫 موز خوردم بچم نیوفته . کشمش خوردم بچم فلان نشه . یدونه بالشت جابجا کردم بچم ال نشه . مادرشوهرم با این وضعم میخاد بیاد خونمون شب نشینی ..مگه چند روزه دیگه داری تا زایمان ؟ دوهفتمه عزیزم😑😑😑🔫