2777
2789

من ی جورایی مبتدی ام. باردارم و به زودی بچم به دنیا میاد. به خیاطی هم خیلی علاقه دارم ولی خب نمیتونم برم کلاس خیاطی. لطفا راهنماییم کنید دوستای خوووووبم 

عزیزم من توی اینستاگرام یکی رو پیدا کردم که آنلاین آموزش میده و خیلی از شاگرداش هم ازش راضی اند. خودم هم میخوام ازش قیمت بپرسم . سرچ کن خیاطی فیروزه

هیچ نیرویی، قوی تر از میل به آزادی نیست.

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ممنووووووونم. 

خواهش میکنم...من جات باشم از رو کانال آموزشش میرم از اول آموزش تو دفتر واسه خودم مینویسم و تمرین میکنم...الگو هایه اصلی رو یاد بگیری  دیگه راه میوفتی..اینکه الگو آماده بخری هم خیلی خوبه...

البته زودتر باید پیگیر میشدی چون وقتی بچه بیاد تا ۳سالگیش نمیتونی خیاطی کنی..چون خیاطی هم سخته هم ریزه کاری زیاد داره که بچه کوچیک توجه میخاد و نمیزاره...من همسایه م با بچه ۲ سالش شروع کرد رفت کلاس... هم از تربیت بچه جا موند هم خیاطی رو بعد ۳ ماه ول کرد هیچی یاد نگرفت...

خیاطی ریزه کاری زیاد داره...به نظرم آنلاین چیزی متوجه نمیشی‌...چون الان متوجه شدی کار نکنی دوروز بعد یادت میره...بهترین چیز اینه نوشته داشته باشی به همراه عکس مرحله به مرحله کار...که هروقت احتیاج داشتی بخونی و نکات رو رعایت کنی

خیاطی ریزه کاری زیاد داره...به نظرم آنلاین چیزی متوجه نمیشی‌...چون الان متوجه شدی کار نکنی دوروز بعد ...

آره راس میگی درسته. حتما تو کانالش میرم. 

ولی در مورد بچه کوچیک روزانه نیم ساعتم برای یادگرفتن خیاطی وقت بذارم خودش غنیمتیه ....