2777
2789
عنوان

خانومایی ک واجبی استفاده میکنن زووود بیان

| مشاهده متن کامل بحث + 4132 بازدید | 42 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اپیلاسیون یا موم اپیلیدی

من گاهی وقتا هم اپیلیدی استفاده میکنم

موم هیچوقت واسه من خوب در نمیاد نمیدونم چرا؟

اصلا انگار رو پوستم خوب نمیچسبه

میشهواسه مامانشدنمیهصلواتبفرستی😭🌷
اپیلاسیون یا موم اپیلیدی

موم که بدتره😳هزار تا ضرر داره.پوستو چون یه دفعه ای میکشی شل میکنه برا زیر بغل ضرر داره چون یه دفعه ای کشیده میشه احتمال سرطان سینه وجود داره و مو رو هم زیر پوستی درمیاره خیلی بده من امتحان کردم بهترینش همون پودر موبرهستش

از کربلا که امدی خواهی دانست فراق بهشت با ادم چه کرد!...،😔ٱللَّٰهُمَّ صَلِّ عَلَىٰ مُحَمَّدٍ وَآلِ مُحَمَّدٍ❤️ممنونم حسین جانم ❤️            
من گاهی وقتا هم اپیلیدی استفاده میکنم موم هیچوقت واسه من خوب در نمیاد نمیدونم چرا؟ اصلا انگار رو پ ...

شاید نحوه استفادشو خوب بلد نیستی اپیلاسیون برو

من از زمانی ک شروع کردم ب زدن موهام رفتم اپیلاسیون الان انقد پوستم صاف و نرمه هی همه فک میکنن لوسیون و کرم میزنم در حالی ک ی بااارم نزدم

اپیلاسیون یا موم اپیلیدی

اپلیدی که دیگه نگم برات😓ماله من گوشه کمد مونده بس که پاهامو پوست مرغی کرد و زشتشون کرد با اون درد وحشتناکش

از کربلا که امدی خواهی دانست فراق بهشت با ادم چه کرد!...،😔ٱللَّٰهُمَّ صَلِّ عَلَىٰ مُحَمَّدٍ وَآلِ مُحَمَّدٍ❤️ممنونم حسین جانم ❤️            
اپیلاسیون یا موم اپیلیدی

موم سرد يا حالا موم رو ميدونين كجا ميفروشن يا چجوري تهيه ميشه يه زماني يهو به ذهنم رسيد برا ناحيه تناسلي موم بگيرم( نه اپيلاسيون از اونا كه ميگن مثكه يچيز نرمي مثل خمير مثلا بعد ميكشي رو پوستت و ميكنيش) ميدونين چجوريه و كجا هست؟

موم که بدتره😳هزار تا ضرر داره.پوستو چون یه دفعه ای میکشی شل میکنه برا زیر بغل ضرر داره چون یه دفعه ...

اخه پودر موبر از ریشه نمیکنه دقیقا مث تیغه 

پوست ادمو زبر و مث رون مرغ میکنه

پست بالاترمو بخون

تجربمو از اپی گفتم

شاید نحوه استفادشو خوب بلد نیستی اپیلاسیون برو من از زمانی ک شروع کردم ب زدن موهام رفتم اپیلاسیون ا ...

خب منم که پودر موبر میزنم همونطورم .به نوع پوستم ربط داره

موم سرد يا حالا موم رو ميدونين كجا ميفروشن يا چجوري تهيه ميشه يه زماني يهو به ذهنم رسيد برا ناحيه تن ...

اونا با اپیلاسیون فرق داره

ی جا تو اینستا دیدم میفروشن

ی چیز تو مایه های وکس مرواریدی بود اسمش

سرچ کن شاید بیاد