2777
2789
عنوان

برم جا وكيل يانه؟؟؟

| مشاهده متن کامل بحث + 200 بازدید | 42 پست
به چي بگم منم قبول دارم اصلا بدترين عالم ولي توانايي ادامه دادن ندارم

من ی سال زندگی کردم. افسردگی گرفتم الان پنهانی دارم قرص اعصاب میخورم. دیوونت میکنه و هیچ سیاست زنانه ای براش جوابگو نخواهد بود. خدا لعنت کنه خانواده هاشونو ک میدونن بچشون مشکل عصبی داره زنش میدن.اینا ی جور بیماری خدادادی و ژنتیکیه برا همین درمان نداره

برام دعا کنید ک خیلی محتاجم🙏
من ی سال زندگی کردم. افسردگی گرفتم الان پنهانی دارم قرص اعصاب میخورم. دیوونت میکنه و هیچ سیاست زنانه ...

اره دقيقا همينه به من دكتر گفت تا جدا نشي قرص بهت نميدم دارم رواني ميشم هيشكي نميفهمه من چي كشيدم تو اون زندگي لعنتي

شما چجوري بود رفتار شوهرت؟؟؟

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چجوري فرار كنم كجا برم پول ندارم اخه ختي برم دادگاه

گلم ی بار سفت و محکم تو روی خانوادت وایسا. بچشونی مجبور میشن کوتاه بیان. تو روی پدر و مادرت وایسا. محکم برخورد کن. چیکار میخوان بکنن. کتکت بزنن؟ خب بهتره بازم تا از ی روانی کتک بخوری. اگه سفت وایسی و از حرفاشون نرنجی و کم نیازی مجبور میشن کوتاه بیان. شل نگیر. خواهش میکنم ب حرفم گوش کن. خودتو زودتر نجات بده. من میفهمم ک چی میگی 

گلم ی بار سفت و محکم تو روی خانوادت وایسا. بچشونی مجبور میشن کوتاه بیان. تو روی پدر و مادرت وایسا. م ...

امروز واستادم منو از خونشون دارن بيرون ميكنن گفت حق نداري اينجا باشي هزارتومن پول نميديم بهت

اره دقيقا همينه به من دكتر گفت تا جدا نشي قرص بهت نميدم دارم رواني ميشم هيشكي نميفهمه من چي كشيدم تو ...

اووووه شوهر من خود زنی می‌کرد. منو میزد. تهدید ب قتلم می‌کرد. همه زندگیم تهدید خودم و خانوادم بود. بی نهایت شکاک و بددل. فک میکرد تحت تعقیبه. پرخاشگر و عصبی و بهانه گیری های الکی. بچه ننه. گاهی هم مهربون شدید. خسیس. فوق العاده بددهن. تهمت میزد مدام بهم. خلاصه دیوونم کرد 

اووووه شوهر من خود زنی می‌کرد. منو میزد. تهدید ب قتلم می‌کرد. همه زندگیم تهدید خودم و خانوادم بود. ب ...

ووواي دقيقا همشو شوهر منم داره سر همون مهربونياي گاهي دلم داره ميسوزه

ووواي دقيقا همشو شوهر منم داره سر همون مهربونياي گاهي دلم داره ميسوزه

تحت مهربونیای اون نیس. دلت میسوزه چون افسردگی گرفتی. من انقد بی ثبات شده بودم ک میخواستم برم جادوش کنم آشتی کنم فکرشو بکن! الان چند روزه دارم قرص اعصاب میخورم زندگیم شده روی روال عادی خودش

ميگه برو خودش ميگه از خونمون برو بيرون ما تورو راه نميديم...😭من تازه ميگم هستم ميگن حق نداري باشي

ساکن کجایی؟ با 123تماس بگیر اورژانس اجتماعی هست. کمکت میکنن