2777
2789
عنوان

برم جا وكيل يانه؟؟؟

| مشاهده متن کامل بحث + 200 بازدید | 42 پست
عزيزم من به پاش ميرفتم ولي نميده ميگه ندارم ميگه زن بايد بشينه گوشه خونه

ناراحت نشیا ولی تجربه و سیاست و همسر داری نداری

باور کن ما هم کلی مشکل تو زندگیمون داریم. گل و بلبل ک نیست ولی خب مجبوریم حلش کنیم

پیام هاشم بد نیست خیلی

چ دکتریه ک میگه درمان نمیشه؟؟!!

شهید تهرانی مقدم : “فقط انسان های ضعیف به اندازه ی امکاناتشان کار میکنند”
عزیزم پیامشو خوندم من..خوب مشخصه دوست داره.و اونقدارم آدم بی احساسی نیست فقط زیاده غیرتیه روش باید ...

اخه ربطي نداره منو سر غيرت كتك نزده

همش تو خونه بهونه مياره غر ميزنه اينجا كثيفه فلان جا چرا اونجوريه خانوادت چرا فلان كردن انگار برده گرفته 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ناراحت نشیا ولی تجربه و سیاست و همسر داری نداری باور کن ما هم کلی مشکل تو زندگیمون داریم. گل و بلبل ...

اخه مشكل من همينه رفتارش يه جوره بعد ميگه من كاري نكردم خودشو ادم خوبه نشون ميده

اخه ربطي نداره منو سر غيرت كتك نزده همش تو خونه بهونه مياره غر ميزنه اينجا كثيفه فلان جا چرا اونجور ...

واسه اینکه بتونی بسازی چند دفعه با اینکه تو مقصر نیستی اما خودتو مقصر بدون.تو دلت ها...

و تصمیم بگیر که درست کنی زندگیتو

تو فقط میگی مقصر اونه..یبار خودتو مقصر بدون..

باخودت بگو من هنوز کم تجربه ام که شوهرم اینجوریه..و درستش کن

خداوندا دستانم خالیست و دلم غرق در آرزوهاست...یا به قدرت بیکرانت دستانم را توانا گردان...یا دلم را از آرزوهای دست نیافتنی خالی کن...
واسه اینکه بتونی بسازی چند دفعه با اینکه تو مقصر نیستی اما خودتو مقصر بدون.تو دلت ها... و تصمیم بگی ...

تا الان تو دلم خودمم مقصر دونستم كه موندم وگرنه ثانيه اول جدا شده بودم اخرين فررررصت عمرم ميدم بهش هرچند مهري نمونده تو دلم 

خیلی از زنا بودن که شوهرشون روانی و سرگردون کوه و بیابون بوده اما با تبحر خاصی طوری شوهراشونو درست کردن که از حرف زدنو تعامل باهاشون سیر نمیشی

خداوندا دستانم خالیست و دلم غرق در آرزوهاست...یا به قدرت بیکرانت دستانم را توانا گردان...یا دلم را از آرزوهای دست نیافتنی خالی کن...
خیلی از زنا بودن که شوهرشون روانی و سرگردون کوه و بیابون بوده اما با تبحر خاصی طوری شوهراشونو درست ک ...

به چي بگم منم قبول دارم اصلا بدترين عالم ولي توانايي ادامه دادن ندارم

تا الان تو دلم خودمم مقصر دونستم كه موندم وگرنه ثانيه اول جدا شده بودم اخرين فررررصت عمرم ميدم بهش ه ...

اگه همینطوری بشینیو تلاش نکنی چیزی درست نمیشه و بدترم میشه..باید خودت عوضش کنی عزیزم

درسته سخته با کلی امیدو آرزو وارد خونه شوهر شدنو اینجور سختی کشیدن واقعا بدتر از مرگه

ولی چ میشه کرد ..نمیگم بساز با رفتارشو کتکاشو تحمل کن.اما با یاری خدا زندگیتو درست کن

شوهرت مشخصه دوست داره پس یه نشونه خوبه که بتونی عوضش کنی

یه مدت خونه بابات بمون...و نرو پیش شوهرت..تا آروم شی 

فکرتو آزاد کن..یه مدت فکن فقط خودتیو کسیو نداری که آزارت بده..

چند روزیو به خودت استراحت بده بعدش بشین فکراتو بکن..

تو خستگیو عصبانیت وقتی که از همه چی بریدی حتی با خانوادتم نمیخای باشی

پس تو این یه مدت آروم نرو

تاپيكامو بخون تا حدودي شايد بفهمي چي كشيدم...

عزیزم شوهرمنم همینجوره دارم جدا میشم. خانواده منم مخالف طلاق بودن. بعد با بابام رفتم مشاوره. وقتی براش توضیح داد ک پارانویید چه بیماری خطرناکیه و اصلا درمان نداره فقط با دارو و روان درمانی طولانی مدت کنترل میشه بابام قانع شد و الان اگه خودمم بخوام اون نمیزاره برگردم. وکیل گرفتم و دارم جدامیشم. خانومی اگه بابات ایناهم نمیزارن فرارکن ولی بااین آدم نمون. 

برام دعا کنید ک خیلی محتاجم🙏