2777
2789
عنوان

دیگه دارم خل میشم جدی جدی

| مشاهده متن کامل بحث + 851 بازدید | 60 پست
آب زرشک زیاد بخور

زرشک گرونه خواهرم...

قیافه همسرم وقتی اولین بار بهش گفتم حسود پلاستیکی😒😵😲(اینو هم از نی نی سایت یاد گرفتی؟؟؟؟نی نی ساااااااااااایت می کشمت😠😡😤)

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

در کل دارم میگم به مرور زمان که زیاد استفاده کنی واسه خودت عوارض داره نه واسه بچه اما حالا شما که فق ...

خب خداروشکر دل نگران پسرم بودم چون منم بخاطر اطلاع نداشتن موقع شیر دهی چندبار قرص اورژانسی خوردم 

اگه خدا صلاح بدونه بچه بده چی؟؟؟؟؟؟؟

یعنی اگه صلاح ومصلحتت باشه وخداتوشما این توانایی مادرشدن ببینه بهتون بچه میده وحامله ایی اگرهم توان و انرژی نداشته باشی وخیریت نباشه حامله نمیشی.بچت دختره یاپسر؟؟

من بچه ام کوچیک بود اینقدر لجباز و گریه او بود که اصلا رمقی برامون نمیموند کل رابطه مون محدود میشد به یکبار درماه در حد دو سه دقیقه فقط

اونم با سه تا روش همزمان پیشگیری میکردیم

کاندوم

قرص ضدبارداری

روش طبیعی

خیلی می ترسیدیم

شما هم الان انشالله قرص اورژانسی بخور

من بعد هم رعایت کن 

چرا دو روز؟؟؟

چون تا وقتی پریود کامل نشدی قرص اورژانسی بخوری پریودت کمه و دو روزست. ببین شما سرما میخوری قرص سرماخوردگی میخوری تا حالت خوب شه و از بدتر شدنت جلوگیری کنه. همون قرص ساده ی سرما خوردگی یک عالمه عوارض داره که با این حال شما استفاده میکنی که خوب شی. قرص اورژانسی هم هر چقدر عوارض داشته باشه تو این مسئله استفاده کردنش بهتر از حاملگی و دردسرای بزرگتره.من جات بودم میخوردم. به استرسش نمی ارزه

میشه برای حاجت دل من یه صلوات بفرستین منم به آرزوم برسم😢.

من بودم جای این حرفا زودتر قرصو میخوردم چیزی نشه 

نترس ، همه خوردن زنده ان هنوز

یه وکیل - مهندسِ فمینیستِ محیط زیستیِ آچار به دست که عاشقِ همسرش ، حیوانات ، موسیقی و زندگیه #حامی_حیوانات #individualism# childfree #vegan

چطوری این همه پشت هم رابط دارین شماها🤭🙂

من همونیم که گوجه رو از لایه ساندویچ میکشم بیرون وحال همه رو بهم میزنم☺️                                                                       لطفا برای حاجت دلم صلوات بفرستین😔💎💶
یعنی اگه صلاح ومصلحتت باشه وخداتوشما این توانایی مادرشدن ببینه بهتون بچه میده وحامله ایی اگرهم توان ...

پسر

قیافه همسرم وقتی اولین بار بهش گفتم حسود پلاستیکی😒😵😲(اینو هم از نی نی سایت یاد گرفتی؟؟؟؟نی نی ساااااااااااایت می کشمت😠😡😤)
اصلا"طام با بچه به این کوچیکی خوب جرات میکنی طبیعی جلوگیری میکنیین من بچه سومم رو با روش طبیعی حامله ...

کاندوم بود،کاملا پاره شد

چطوری این همه پشت هم رابط دارین شماها🤭🙂

جفتمون سید هستیم

البته من از بعد از سزارینم گرم تر شدم

جفتمون سید هستیم البته من از بعد از سزارینم گرم تر شدم

سیدمگه ربطی داره به ربطه جنسی؟؟🤔🤔🤔

من بعد سزارین ماهی یک بار شوهرمو میبینم🤭

من همونیم که گوجه رو از لایه ساندویچ میکشم بیرون وحال همه رو بهم میزنم☺️                                                                       لطفا برای حاجت دلم صلوات بفرستین😔💎💶