2777
2789

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

من تقریبا همه ورزشی اتحان کردم تی ار ایکس بدنسازی فت برن ولی الان ک خودم رژیم گرفتم و داخل خونه ورزش میکنم خیلی تاثیرش بیشتر بوده 

یکی توی دلمه 😍فرق داره با همه ♥️
من چربی سوزی میرم و ایروبیک استپ.خیلی عالیه. البته مدت زیادی نیست ک میرم

ایروبیک استپ چی هست؟

من فیتنس میرم 

تا غزل هست دل غمزده ات مال من است........من به دنبال تو، چشم تو به دنبال من است........
من دو ماه بدنسازی رفتم سه کیلو کم کردم سایزمم دو شماره کمتر شد 

مگه با بدنسازی لاغر هم میشن😯

تو باشگاه ما هر کی برا لاغری میاد باید چند ماه هوازی کار کنه حق بدنسازی کارکردن نداره

خوب شد زمان مختار فضای مجازی نبود وگرنه دار و دسته اوباش کوفه هشتگ میزدن:نه به اعدام شمر_نه به اعدام عمر بن سعد_نه به اعدام حرمله.🙌 (شهید آرمان و شهید عجمیان نحوه شهادتتان تا مغز استخوانم را سوزاند😓)
مگه با بدنسازی لاغر هم میشن😯 تو باشگاه ما هر کی برا لاغری میاد باید چند ماه هوازی کار کنه حق بدنسا ...

ن تو شهر ما که این چیزا نیس والا نتیجه م گرفتم نسبت به ایروبیک دیر لاغر میشی ولی همزمان ماهیچه ها و بدنت سفت و محکم میشه 

مگه با بدنسازی لاغر هم میشن😯 تو باشگاه ما هر کی برا لاغری میاد باید چند ماه هوازی کار کنه حق بدنسا ...

دقیقا

به ما هم میگن جربی سوزی و هوازی که کار کردین، بعدش برای سفت و عضله ای شدن برید بدنسازی

میگم شما هوازی کار میکنی؟

تا غزل هست دل غمزده ات مال من است........من به دنبال تو، چشم تو به دنبال من است........
دقیقا به ما هم میگن جربی سوزی و هوازی که کار کردین، بعدش برای سفت و عضله ای شدن برید بدنسازی میگم ...

نه من بدنسازی کار میکنم

خوب شد زمان مختار فضای مجازی نبود وگرنه دار و دسته اوباش کوفه هشتگ میزدن:نه به اعدام شمر_نه به اعدام عمر بن سعد_نه به اعدام حرمله.🙌 (شهید آرمان و شهید عجمیان نحوه شهادتتان تا مغز استخوانم را سوزاند😓)