2777
2789
عنوان

کادوی روز زن

774 بازدید | 60 پست

الکی مثلا خیلی کادو گرفتم

اومد خونه اقا یه گل از گلدون برداشته اورده میگه ببخشید گل نخریدم برات

بعد میگم یعنی سوپر مارکتا یه جعبه شکلات نداشتن؟گفت اااا راست میگیا الان میرم میخرم،گفتم نمیخوام حق نداری

بعد گفت اها میخواستم خشک حساب کنم،یه تراول پنجاهی که وسطش چسب زده داد بهم😂

خدایا عقل قسمت میکردی یه مشت بیشتر میریختی تو سر این مردا

خدایا شکرت هزاربار

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بچه ها تا جمعمون جمعه بیاین یه چی تعریف کنم براتون 

نمیدونم گریه داره یا خنده 

من اونقدر بی حوصلم که شما حرف‌ بعدیتم درسته ✋میخوای فحاشی کنی، گستاخی کنی، ریپلی نکن! دیگه قدیم و جدیدم نداریم 🙄

عیبنداره منم ولین برای شوهرم کیک وکادوگرفتم دست خالی اومد گفتم فکرکردم جیزی خریدی شیرکاکاعورو ازداخل خریداش اوردبیرون گفت بیااینم ولینت باهاش حرف نزدم گفت نیااشبزخونه میخام سپرپرایزت کنم خوشحاا شدم توکاغذکادوی خودم دیدم ی کادپاورد باخوشحالی بازکردم دیدم شیرکاکاعوعه روکادو کرده بیس تومنم گذاشته توس منومیکی داشتم میسوختما ولی گفتم بیس تومنم غنیمته  نت خریدم