2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بله جوری تاوان دادنش رو دیدم ک خودم اشکم دراومد گفتم حقش نبود تا این حد تاوان دادن و بخشیدمش 

امیدوارم هرکسی ک منتظر نی نی هستش خدا بزودی بهش یه نی نی خوشکل بده بگو آمیییین    دوستان لطفا درخواست دوستی ندید قبول نمیکنم ،ممنون میشم اگه سوالی دارین توی تاپیک های خودم یا خودتون ازم بپرسین 😊
اره خيلي شوهرم ماه اول اقدام باردار نشدم هزار برچسب و انگ بهم زد مشكل دارم چن ماه بعد بردمش ازمايش ف ...

بعد چی گفت🤔

قرار بر این شد که خود را تغییر دهم نه محیط اطرافم را ... معجزه شد و اطرافم نیز تغییر کرد

خدا میدونه چقد دلم شکسته از کارای شوهرم چقد خون گریه کردم،چقد با بغضو گریه خوابیدم،ولی روزبروز گردن کلفت تر میشه و وضعش بهتر ..یه زمانی عاشقش بودم ولی الان واقعا از خدا میخام به زمین گرم بزنتش

پس چرا من نمیبینم😔چرا خدا حق قلب شکستمو نمیگیره

برای من خیلییی طول کشید... ۷-۸ سال 

یعنی چی که ما انسان را در رنج آفریدیم و زندگی او مملو از رنج‌هاست؟می‌خوام صد سال سیاه نمی‌آفریدی  

اره من هرکس کوچکترین رفتار بدی باهام بکنه خیلی زود یه حادثه ناگوار براش پیش میاد حتی دو نفر از اونایی که توی زندگی اذیتم کردن خیلی راحت مردن جوری که دیگه کسی اسمشون روهم نمیاره یکیشون هم قتل کرد و الان رندانه یه جورایی اونم مرده