2777
2789
عنوان

من دروغ نگفتم

793 بازدید | 40 پست

بچه ها فردا تولد شوهرمه چند. وقت پیش با یکی از دوستان مشترک خانوادگیمونه گفتم می‌خوام برا تولد شوهرم گوشی بخرم بعد شب ولنتاین ب شوهرم گفتم بیا بریم برات گوشی بخریم رفتیم چرخیدیم پیدا نکردیم گوشی مورد علاقشو چند روز پیش دوباره رفتیم گشتیم پیدا نشد حالا امشب میگه فردا شب تو مهمونی دروغتو جمع و جور کن ک گوشی نخریدی گفتم من دروغ نگفتم چند دفعه باهم رفتیم گوشی بخریم نخریدی گفتم بیا فردا برو بخر میگه گوشی ک من می‌خوام بالا چهار تومنه حالا من چکار کنم فردا شب ب نظرتون برم ی گوشی خودم بخرم یا ن بخدا من اصلاً مقصر نیستم 

میشه برام صلوات بفرستین منم مامان بشم 

خودت برو به اندازه پولت یه گوشی بخر براش بهش کادو بده 

پسرم منو بابایی و آجی دنیا بی صبرانه منتظر به دنیا اومدن و گرفتن دست های کوچولوت هستیم   خاله ها میشه برای سلامتی پسرم صلوات بفرستین

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

اره برو با سلیقه خودت ی گوشی بخر اسب پیشکشو ک دندونشو نمیشمارن. اونک نباید تعیین کنه چ کادویی براش بگیری

بچه بودیم امکان نداشت بخوریم زمین و این جمله رو نشنویم :خدا رحم کرد سرت جایی نخورد !.

ماشاالله چ کم اشتها

خدایا تا پاکم نکردی... خاکم نکن..😔😔😔باردار نیستم تیکر رسیدن ب خواسته هامه البته امیدوارم همینطور بشه 😍😍برام دعا کنید اونی ک میخوام بشه الهی فداتون بشم ❤❤
مردا چقدر پرو هستن..از اول چرا با خودت بردی که انتخاب کنه خودت فردا برو یه گوشی بگیر

می ترسم برم بگیره بعد بگه بدردم نمی خوره خواهر

میشه برام صلوات بفرستین منم مامان بشم 

چه پر توقع 

حالا فردا شب برو یه گوشی پلاستیکی بچگونه واسش بخر تا تنبیه بشه 

اسب پیشکش دندون نمیشمارن

❤️ کارن عشق مامانشه خدا جونم مواظب جوجه کوچلوم باش هزار بار ممنونم بابت این فرشته دوستداشتنی و زیبایی که بهم بخشیدی  ❤️