2777
2789
عنوان

قهر كردم خونه بابامم...

| مشاهده متن کامل بحث + 826 بازدید | 42 پست

من باشم حتی با خانوادمم حرف نمیزنمو کاریو که میخام میکنم.وقتی پشتم نباشن

یا با یکی بزرگای فامیلتون.عمویی دایی پدربزرگی.کسی که خانوادت رو حرفش حساب میکنن حرف بزن که بشین با خانوادت حرف بزنن تا اونام درکت کنن

خداوندا دستانم خالیست و دلم غرق در آرزوهاست...یا به قدرت بیکرانت دستانم را توانا گردان...یا دلم را از آرزوهای دست نیافتنی خالی کن...

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من باشم حتی با خانوادمم حرف نمیزنمو کاریو که میخام میکنم.وقتی پشتم نباشن یا با یکی بزرگای فامیلتون. ...

اخه پول ندارم من از لحاظ مالي هم تنهام😔خب واقعا چيكار ميشه كرد 

حتي بازخود مادرم رفتيم همه دكترا گفتن طلاق

خیلی تو مشکل بزرگی افتادی.بدترش اینه که خانوادت کنارت نباشن 

ایشالله زود مشکلت حل میشه

خوب اینجوری یه مدت باهاش بگذرون.برو سرخونه زندگیت.بعد که آمادگیشو پیدا کردی اونوقت بیا و کاریم به خانوادت نداشته باش

چ میدونم حداقلش بتونی یه ذره پول جور کنی

اصن شاید خدا کرد شوهرت از این رو به اون رو شد.کسی چ میدونه

خداوندا دستانم خالیست و دلم غرق در آرزوهاست...یا به قدرت بیکرانت دستانم را توانا گردان...یا دلم را از آرزوهای دست نیافتنی خالی کن...
خیلی تو مشکل بزرگی افتادی.بدترش اینه که خانوادت کنارت نباشن  ایشالله زود مشکلت حل میشه خوب ای ...

مامانمم همينو ميگه خب به شوهرم گفتم بايد طلاهام بهم پس بدي و بياي مشاور و هرما مبلغي پول بهم بدي اخه هزارتومن نميده حاضر نشد و قبول نكرد وگرنه بازم قرار بود برگردم😭حالا نمياد دنبالم 

بنظرت فردا اولين جلسه مشاوره با وكيلم برم؟؟؟يا كلا بيخيال بشم واستم بياد دنبالم😕خودم كه نميشه برم دنبالش

به دعا اعتقاد داری سحر؟بعضیام شوهراشون اینجوری بودن با دعا خوب شدن.از این دعا نویسا..البته هرکی نه ها..کسایی که کار بلدن...

به دعا اعتقاد داری سحر؟بعضیام شوهراشون اینجوری بودن با دعا خوب شدن.از این دعا نویسا..البته هرکی نه ه ...

يه چيزي بگم؟

اخه مهري تو دلم نمونده دوسش ندارم ديگه خيلي ازار ديدم فقط نياز به ارامش دارم ميخوام جدا بشم 😭💔حتي بدون مهريم حاضرم از بس ازار ديدم 

شما شماره از دعا و اينا كسي ميشناسي؟

دوسش داری؟؟

من شوهرمو حتی اگه بدترینم باشه دوراز جونش هرگز نمیتونم ازش جدا شم

دوسش داری؟؟ من شوهرمو حتی اگه بدترینم باشه دوراز جونش هرگز نمیتونم ازش جدا شم

نه اخه اذيت نشدي من يه روز خوش به بدبختي داشتم كل دوسال عمرم هدر رفته خيلي بده بخدا دلم شكسته نميتونم بمونم باهاش

يه چيزي بگم؟ اخه مهري تو دلم نمونده دوسش ندارم ديگه خيلي ازار ديدم فقط نياز به ارامش دارم ميخوام جد ...

شاید الان که آزارت داده ازش بیزاره بعداز جدا شدن پشیمون شی چی؟

یه مدت بهش فک نکن..خونه بابات بمون.بزار هم تو یکم آرروم باشی هم ادون بتونه خودشو پیدا کنه

آره دارم ولی تو شهر خودمونه که باید حتما حضوری باشه اخه آب دعاهاشو باید به خورد طرف بدی 

شاید الان که آزارت داده ازش بیزاره بعداز جدا شدن پشیمون شی چی؟ یه مدت بهش فک نکن..خونه بابات بمون.ب ...

كدوم شهري

نه بابا شوهرمن اينقدر زرنگ نميخوره هم فقط منو بلده ازار بده

نه اخه اذيت نشدي من يه روز خوش به بدبختي داشتم كل دوسال عمرم هدر رفته خيلي بده بخدا دلم شكسته نميتون ...

من هنوز عقدم.بعضی وقتا باهام دعوا میکنه البته دعواهای جزعی اونم در حده اینکه میگ من لایق تو نیستمو ...

شوهر من روحیات خاصی داره و فقط من درکش میکنم.جز منم کسی نمیتونه حالشو خوب کنه..ولی خوب اصلا زمین تا آسمون فرق داره.

من وقتی مشکلات بچه هارو میخونم.عشقم به شوهرم بیشتر میشه.اخه اون اصلا اینجوری باشه که من میکشمش.جرعت نداره بد باهام رفتار کنه

كدوم شهري نه بابا شوهرمن اينقدر زرنگ نميخوره هم فقط منو بلده ازار بده

لرستانم

اون نفهمه بهش بدی مثلا بریزی تو چاییش...