2777
2789
عنوان

قهر كردم خونه بابامم...

| مشاهده متن کامل بحث + 826 بازدید | 42 پست
اگه کتکت میزنه حق داری 😢 خداانشاالله مشکلتوحل کته

عكسامو كه منو زده تو تابيكام هس دستام خونيه اخه مشكل اينجاس ميگه من بهترينم و اينا كتك زدن نيس

مشكل ناباروري هم داره 

بيش از حد غرغروعه

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

آروم آروم مشکلات شوهرتو منشاءشونو پیدا کنو تا بتونی حلشون کنی

زن بنظرم اگه بخاد میتونه تو اوج ناامیدی پایه های زندگیشو از نابودی حفظ کنه

خداوندا دستانم خالیست و دلم غرق در آرزوهاست...یا به قدرت بیکرانت دستانم را توانا گردان...یا دلم را از آرزوهای دست نیافتنی خالی کن...
بردمش فوق تخصص مغز و اعصاب روانپزشك همه ميگن حتي بادارو حل نميشه

مشکل اعصاب داره؟قرص اعصاب مصرف میکنه؟

خداوندا دستانم خالیست و دلم غرق در آرزوهاست...یا به قدرت بیکرانت دستانم را توانا گردان...یا دلم را از آرزوهای دست نیافتنی خالی کن...
نميتونم باهاش ادامه بدم مخصوصا بارفتار خانوادش همه چي از هم پاشيد  

یه چیزی بگم جونتو وردار فرار کن فردا میزنه ناقصت میکنه بعد خودش میره دنبال از تو بهترش مردا همشون همینن مهریت رو بزار اجرا و از دستش خلاص شو

یه چیزی بگم جونتو وردار فرار کن فردا میزنه ناقصت میکنه بعد خودش میره دنبال از تو بهترش مردا همشون هم ...

خانوادم پشتم نيستن حتي هزارتومن ندارم چيكار منم همه رو شوهرم بالا كشيده

ما کساییو داریم که مشکل اعصاب دارن

کاملا هم با این بیماری آشناهم.اگه این باشه قابل درمان هست فقط باید دکترشو پیدا کنی

من خیلی وقته میشناسمت سحر فقط طلاق بگیر تا یه بچه نیومده بغلت

خانوادم پشتم نيستن اصلا چيكار كنم امروز گفتم باوكيل صحبت ميكنم گفتن حق نداري هزار تومنم پول ندارم 

بابام به زور ميخواست باز منو بفرسته خونشون جا طرفداري من طرف اونا بود

ما کساییو داریم که مشکل اعصاب دارن کاملا هم با این بیماری آشناهم.اگه این باشه قابل درمان هست فقط با ...

نه عزيزم گفتن بيماري ايشون قابل درمان نيست اخه خودش نميخواد حاضر نيس خيلي خطرناكه ...😭چن تا دكتر بردم و خودم رفتم

خانوادم پشتم نيستن اصلا چيكار كنم امروز گفتم باوكيل صحبت ميكنم گفتن حق نداري هزار تومنم پول ندارم&nb ...

چی بگم والا

اول اینکه مهریه داری

دوم اینکه بگرد یه جای خوب ببین میتونی کاری پیدا کنی

I am a queen because I have a cute mad king

اگه تصمیمت جدا شدنه اقدام کن...ولی اگه دوسش داری پیگیرش باش تا خوب شه

چی بگم والا اول اینکه مهریه داری دوم اینکه بگرد یه جای خوب ببین میتونی کاری پیدا کنی

اخه ميترسم برم سركار بياد منو بكشه نميذارع💔

اره وكيلم گفت مهريه ميشه بگيري هزينه فرداش٥٠هزار كلا٢م ميشه اما من يه قرونم نميدن بهم مامانم ميگه برگردم باهاش زندگي كنم حداقل پول طلاهام كه بالاكشيده ازش بگيرم ولي وكيلم گفت ميترني از راه قانون بگيزي باز مامانم ميگه نميشه بايد بدوي دنبالش اونم بهت نميدن 

برا بچه هم خب مشكل ناباروري داره البته اگر زود درمان نكنه