2777
2789

سلام بچه ها لطفا نظر بدید پدربزرگ شوهرم یک ماه پیش رحمت خدا رفته پیر بوده حالا پنجشنبه عروسی دختر عمومه از بچگی باهم بزرگ شدیمو خیلی صمیمی هستیم و همو دوست داریم با تمام وجودم دوست دارم برم عروسیش از طرف با خانواده شوهرم ۲ساله بخاطر بی احترامیاشون قطع رابطم فقط برای مراسم بابابزرگش رفتم ینی احترامیم ندیدم ازشون ک بخوام احترام بذارم شوهرمم طرف اوناس همیشه سرشون دعوا داریم شوهرم همش بدخلقی میکنه راضی نیست برم عروسی نرمم حسرتش بدلم میمونه چطور راضیش کنم بنظرتون راضی بشه برم توی عروسی کسی نمیگه این پدربزرگ شوهرش مرده پاشده اومده عروسی زشت نیس ک برم؟کمکم کنید

منم پدربزرگ همسرم فوت شد ولی عروسی خواهرم نزدیک  میرم حتما کسی هم کاری نداره مگه میشه نرفت

پروردگارا یاری ام ده تا بدون اینکه از ایمان افراد بپرسم و بدون اینکه بدردم بخورند ، همدل و همدردشان باشم زیرا در سودای هر انسانی “ روح تو ” خانه گزیده است !

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

مرده ها که مردن خدا بیامرزتش ادم باید زنده ها رو دریابه

من پدر بزرگم فوت شد من رفتم عروسی خواهرشوهرم

از اونایی که بدن نترس،چون میدونی چقدر بدن،از اونایی که فکر میکنی خوبن بترس چون نمیدونی چقدر بدن.....!!!!!

من بودم نمیرفتم البته من پدربزرگ شوهرمو خیلی دوستش دارم دور از جونش ولی اگرم چنین نبود بازم نمیرفتم

مادربزرگ شوهرم که فوت شد خواهر زندایی شوهرم عروسیش بود ولی اون نرفت به احترام شوهرش

🧚‍♀️
بگو سنگین میرم میشینم نمیرقصم پامیشم برمیگردم

منم با ایشون موافقم

بگو خیلی دلت میخواد و حسرتش به دلت میمونه و قول میدم فلان طور برم بهمان طور برگردم..یه جوری که دلش برات بسوزه..عذاب وجدان بگیره خخخ