2777
2789
عنوان

بی بی چک دومم لطفابیاین نظر بدین

2077 بازدید | 89 پست

سلام دوستان من امروز ۲۵ سیکلمه خیلی استرس داشتم از صبح هرچی تست خونگی بوده انجام دادم مثلا وایتکس خمیر دندون شکر و شامپو و... همش مثبت میشد یعنی بارداری ولی صبح اول وقت بی بی گذاشتم منفی شد خیلی ناراحت شدم الان باز شیطونه قولم زد یه بی بی چک دیگه گذاشتم مثبت شد اصلا نمیتونم باور کنم بیاین ببینین درسته یامن اشتباه میبینم 

خدایا ممنونم ازت بابت همه ی مهربونی هات ومعجزه هات....مواظب دو قلوهام باش ❤

بذار از موعودت بگذره عزیزم

ولی عکسش بذار

دختری در من ساز امیدواری مینوازد 💫🎻                       🦄🐰animal lover🐶🐥                                                                              aphrodite 🧚🏻‍♀️

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

کو بی بی چک

ی ضرب المثل خارجی هس ک میگه:                                 😏    car  not  R  😏                                      یعنی: "کار که عار نیست"                                                          خارج نرفتید ک بدونید 

فقط به تست خون صد در صد اطمینان کن،البته بی بی چک پررنگ هم معتبره ولی تست وایتکس و اینا چیه دیگه،قابل اطمینان نیست

خدایا کودکم منتظر است تا او را به من برسانی،،،،او دستان مرا میخواهد و من بوی تنش را،،،،خدایا،،،،،

بله عزیزم‌ این‌مثبته

. خدایا تو این 3ماه که نمیخوام باردار بشم لطفا معجزه نکن با وجود جلوگیری هم باردار بشم.. با تچکر  دیدم که میگما ......  (عشقم کوچولوی من چه زود مارو ترک کردی ... مگه نمیدونستی بری از غصه دق میکنم😭😢)

وای مثبته 😍😍 مبارکه عزیزم

مواظبِ حرف هایتان باشید، حرف ها گاهی از زباله های هسته ای هم خطر ناک ترند، بعضی هایشان را در هیچ جایِ این کره خاکی نمی توان چال کرد...