2777
2789
عنوان

بی بی چک دومم لطفابیاین نظر بدین

| مشاهده متن کامل بحث + 2089 بازدید | 89 پست
استارتر چیشد شما با این ب ب چک باردار بودین!؟  من از این هاله دار ها زیاد داشتم و باردار نبود ...

فعلا منفی بودن😔

خدایا ممنونم ازت بابت همه ی مهربونی هات ومعجزه هات....مواظب دو قلوهام باش ❤

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

رفتم ازمایشگاه گفتم شس روز به پری مونده گفتن خیلی زود اومدی نمیشه باید چندروز صبرکنی ...منم خیلی اصرار کردم بالاخره گرفتن ومنفی شد گفتن پنج شش روز دیگه بیا البته هنوز شش روز به موعودم مونده میذارم هشت روز دیگه برم

بچه ها تا چند دقیقه اگه هاله بیفته درسته؟؟

عزیزم باید همون پنج دیقه اول بیافته 

رفلاکس معده داشتم نمیدونم اسن میتونه علامت باشه یا نه ولی من هیچ‌وقت اینطوری نبودم  نوک سینمم ...

الان باردارین؟ منم فقط کمردرد دارم وفقط نوک سینه ام یکم حساس شده و گاهی هم درد خفیف تخمدان

الان باردارین؟ منم فقط کمردرد دارم وفقط نوک سینه ام یکم حساس شده و گاهی هم درد خفیف تخمدان

بله انشاالله شنبه میرم سونو 

ببین هرکس ی علائمی داره یکی از دوستام فقط سردرد داشت و گر میگرفت 

میدونم پنج روز انتظار خیلی سخته ولی چاره ای نیست باید صبر کنی ب علائم توجه نکن انشاالله بارداری

دنیا جون من الان وقت کردم این تاپیکو بخونم مبارک باشه با سلامتی ایشالا که حتما حتما مثبته و ما بارداری

فقط چند روز بعد از اقدام این بیبی رو زدی عزیزم؟

بله انشاالله شنبه میرم سونو  ببین هرکس ی علائمی داره یکی از دوستام فقط سردرد داشت و گر میگرفت& ...

ایشالاعزیزم مرسی

دنیا جون من الان وقت کردم این تاپیکو بخونم مبارک باشه با سلامتی ایشالا که حتما حتما مثبته و ما باردا ...

اگه مال امروز رو بگی فک کنم بعداز دوازده روز 

اگه مال امروز رو بگی فک کنم بعداز دوازده روز 

خوبه پس منم چند روز دیگه میزنم من حدودا 6 روز دیگه موعد پریودمه ک همون میشه 12 بعد از اقدام هورررررا  یواش یواش داره انتظار تموم میشه اما واقعا روزا دیر میگذره  

خوبه پس منم چند روز دیگه میزنم من حدودا 6 روز دیگه موعد پریودمه ک همون میشه 12 بعد از اقدام هورررررا ...

اره واقعا ...ایشالا به خوشی تموم میشه