2789
عنوان

لطفا کمکم کنید

167 بازدید | 16 پست

خانما من 5ساله ازدواج کردم..شوهرم قبل ازدواجش به دختر خاله اش پیشنهاد ازدواج داد ولی دختر خاله اش گفت یکی دیگ رو میخواد..حالا دیشب مادرشوهرم گفت اره فائزه داره از شوهرش جدا میشه براینک بدله کتک میزنه فردا هم مثلا عروسیشون بود ک بهم خورد..اینا تموم شد که شوهرم رفت اتاق بخوابه ک من یهو رفتم تو اتاق دیدم شوهرم گوشی دستشه تو پیج اینستا این دختره هس..بهش گفتم چرا رفتی تو پیجش گفت یهو داشتم میدیم گفتم دروغ میگی گفت بخدا چیزی نیس ناراحت نباش بغلم کرد ولی دلم ی جوریه از ی طرف برادرشوهرم با ی دختره دوسته که قصدشون ازدواج این دختره دوست صمیمی دختر خاله شوهرمه میترسم از همه چی ..میترسم شوهرم هنوز بهش فکر کنه میترسم برادرشوهرم ازدواج کنه با دختره ییاد زندگیمو خراب کنه ی کاری کنه دخترخاله شوهرمو ببینه شوهرم..بنظرتون چیکار کنم خودمم سنی ندارم اخه..قیافه ام خیلی خیلی از اون بهتره خانواده ام هم خیلی بالاتر از اونا هستن..چجوری خودمو کنترل کنم..؟چجوری پیش خودم فکر کنم ک شوهرم فقط منو میخواد؟

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

نمیتونم بگم حساس نباش چون منم جات بودم واقعا حساس میشدم . ولی به هیچ وجه حساسیتتو به شوهرت نشون نده . حتی اگه بهش فکر نکنه ام وقتی تو میگی چرا رفتی تو پیجش چرا دروغ میگی و اینا ناخوداگاه فکرش میره سمت اون . اتفاقا خودتو بی تفاوت نشون بده

چه فکرایی برا خودت درست کردی ولش کن بابا دلت با خدا باشه چه سناریویی نوشتی همش منفی بگو یا خدا برو ج ...

خانوادگی همینجوری هستیم بخدا همش فکرای منفی میاد تا ی چیز میشه..شوهرم میگ دوسم داره مخصوصا میگ از وقتی تصمیم به بچه دارشدن گرفتیم دوست داشتنم بیشتر هم شده..ولی ترسه دیگ میاد...فکر کنم بخاطر اینک خیلی دوسش دارم اینجوریه میترسم

چه دلیلی داره بعد پنج سال باز به اون فکر کنه اینجور وقتا آدم چون قبلا جواب منفی شنیده جوری برخورد می ...

شوهرم خودش قبلا میگفت اینا اصلا خوب نیستن مخصوصا دختره انقد مغروره بدهنه..خواهرشوهرم میگ بلد نیس ی تخم مرغ درست کنه