2821
2789
عنوان

راهنمایی برا پسر

320 بازدید | 32 پست

سلام من بعد کلی دوندگی برا حاملگی یه پسر باردار شدیم اینقد خوشحال بودیم ولی ۶ ماه دوام نیاورد همسرم که افسردگی گرفت بعد دوسال یه حاملگی  دو ناهگی سقط  بعد ۶ ماه یه دختر باردار و بدتیا اوردم الان میخوام باز اقدام کنم  خیلی ها چیزایی میگن  یکی میگه همسرت موز و....بخوره تا روز ۱۶ نردیکی نباشه و تخلیه نشه همسرت یکی میگه نه نزدیکی داشتع باشید ولی اقدام نشه تا روز ۱۶ که اقدام کنید چون نزدیکی باعث میشه اسپرم جدید تولید شه یکی میگه نه و....ولی یادمع بارداری اولم دکتر دارو داده بود گفت یک هفته بعد از پاک شدن اقدام کن که حامله شدمو ولی نشد داغش به دلم موند سیسمونی پسرم هنوزم هست هرچن وقت یه دل سیر نیگاش میکنم و گریه  البته همسرم میگه نمیخواد  چوت دومی دختر شد خیلی ناراحت شد   حالا خیلی ها میگن اقدام کن و....هر کی یه چیزی میگع یکی میگع نزدیکی روز ۱۶ و قبلش نزدیکی نداشته باش یکی میگه نه هر سه روز نزدیکی کن ولی اقدام نباشه  یه هفته برا ۱۶ هم مونده سه روز پیش همسرم تخلیه شد بعضیا میگن قبل ۱۶ نزدیکی کن و ارضا شو ولی اقدام نکن یکی میگه اینا مهم نیس هر وقت اقدام کردی بکن ولی حتما ارضا شو میگن ارضا شدن پسر میارع  ولی من دونفر از دوستام میشناسم تاحالا ارضا نشدن تو ۱۰ سال ولی دوتا پسر دارن در ضمن شنیدم جوش شیرین خوبه کسی نحوه استفاده شو میگه چجوریه چه موقع هست بعد توت فرنگی رو از کی شروع کنیم به خوردن 

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

اگه خیلی پیگیرپسردارشدنی بهتره بری دکتر

همین اول امضام میگم اگه ازپستم خوشت نیومده و...حالابه هردلیلی ازجمله یانظرم ناراضی بودی به خوبی بهم بگو من بدنیستم به خوبی که بگی به خوبی هم پاسخ میگیری پس به دلایلی که بعضی کاربرااینجاروازان خودشون میدونن وهرچی دوست داشتن وبه ذهنشون ردشد وپیاده میکنن گفتم بگم بهتون ازاین به بعد توهین کنی توهین بهت میشه تویه جمله قشنگ بگویاپستموپاک کنم نشدولازم بود عذرخواهی کنم.باتشکر😊 خدایاتوخودت میدونی چی میخام پس؛  خدایابه امیدخودت... برام دعاکن به وسعت دلت ممنون عزیزم🌺🌺هرکس خودداندوخدای دلش که چه دردیست کجای دلش😢😢خانمادرسته اینجامجازیه همدیگرونمیبینیم نمیشناسیم اماکلمات انرژی دارند  هیچ وقت حسرت زندگی آدمایی رو که از درونشون خبر نداری نخور!!!!حسادت نوعی اعتراف به حقیر بودن خویش است.. هر قلبی دردی دارد٬ فقط نحوه ابراز آن فرق دارد... بعضی ها آن رادرچشمانشان پنهان میکنند ٬ بعضی ها در لبخندشان!!!!!!خنده رامعنی به سر مستی مکنآنکه میخندد غمش بی انتهاست..نه سفیدی بیانگر زیبایی ست....... ونه سیاهی نشانه زشتی........ کفن سفید ٬ اما ترساننده است: وکعبه سیاه ٫ اما محبوب ودوست داشتنی است.....انسان به اخلاقش هست نه به مظهرش.....قبل از اینکه سرت را بالا ببری ونداشته هایت را به پیش خدا گلایه کنی..... نظری به پایین بیندازو داشته هایت راشاکر باش❤️❤️..

سلام عزیز دلم تاپیک پسر دار شدنم رو برات لینک میذارم

خیلی ها ازش نتیجه گرفتن

من خودم هم این دستور رو از مادر بزرگم گرفتم و از نت و کتابهای داروی سنتی و گیاهی جمع کردم

و نتیجه گرفتم

من به دوستی مجازی اعتقادی ندارم! و در این فضا با احترام به همه عزیزان، با توجه به تجربه ام ،هیچ درخواست دوستی را نمی پذیرم🙏🏻

https://ninisite.co/profile/forum/topic?topicId=2136376&slug=پسردار-شدن&postId=79931465

انشالله نتیجه میده

من به دوستی مجازی اعتقادی ندارم! و در این فضا با احترام به همه عزیزان، با توجه به تجربه ام ،هیچ درخواست دوستی را نمی پذیرم🙏🏻

دکترزنان بروتحت نظرباش بگوپسرمیخام زنداییم رفت پسرشدحالاتجربه خودم که دوتاپسردارمومیگم ببخشی مبگم موقع نزدیکی اول زن بایدارضاشه.جوش شیرینوهمون روزنهولی درکل استفاده کن.چیزای گرمی مثل عسل .دارچین .خرمابخور.ولی درکل دست خداست .ولی دکترحتمابروتاثیرداره

واسه سلامتی خواهرم یه صلوات میفرستین😖😖😖😖😖

یه نرم افزار تقویم زنانه بزن

تو این تقویم روز های اوج تخمک گذاری رو گفته 

دقیقا تو روز تخمک گذاری رابطه داشته باشین پسرمیشه

قبل رابطه  هم تو افتابه جوش شیرین بریز خودتو بشور بعد رابطه داشته باشین

عزیزان برای خونه دار شدنم دعا کنین که شدیدا محتاجم.😌😌😌😌.خونه دار شدیم🥹🥹🥹🥹

شوهرت موز و خرما و قهوه هر روز بخوره.. روز تخمک گذاری اقدام کنین.دخول عمیق باشه... خودتم گرمیجات زیاد بخور.بدنتو گرم نگه دار.دارچین و عسل و سیاه دانه.دور کمرتو با شال ببند..کلا گرم نگه دار خودتو.

الهی.. گاهی.. یه نگاهی..
2829
2828
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز