2777
2789
عنوان

چرا کیکم همیشه میچسبه؟؟؟

| مشاهده متن کامل بحث + 384 بازدید | 52 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزیزم همه قالبارو امتحان کردم😆فهمیدم باید با کره چرب کنم

من که نه آرد میپاشم نه کره میمالم. فقط یه ذره روغن مایع میریزم. اصلا نمیچسبه. فکر کنم ایراد از فرت باشه. کیکتون خوب پخته میشه؟؟ منطورم اینه که حالت خمیری نداره وقتی میاری بیرون؟؟

خدایا شکرت
ن بابا خواهر ربطی نداره من تو عمرم قالبمو کره نزدم فقط روغن و آردو قاطی کردم با هم و زدم

من پودرکیک استفاده میکنم همه قالبارو امتحان کردم آخریش سیلیکونی بود👀🙈پس واسه چیه؟😭😭

کاش منم تو زندگیت جایی داشتم😔
من که نه آرد میپاشم نه کره میمالم. فقط یه ذره روغن مایع میریزم. اصلا نمیچسبه. فکر کنم ایراد از فرت ب ...

نه خوب پخته میشه نمیدونم چه مرگشه جدانمیشه

کاش منم تو زندگیت جایی داشتم😔
من پودرکیک استفاده میکنم همه قالبارو امتحان کردم آخریش سیلیکونی بود👀🙈پس واسه چیه؟😭😭

دو نکته دیگه هم ک یادم میاد اینه ک فرت باید داغ داغ شده باشه بعد کیکو بذاری

و بعدشم ک درش اوردی بذاری یکم سرد شه

و اینکه قالبو از دو طرف رو ب داخل فشار بدی و ب سمت بالا بتکونی 

اگه باز چسبید دیه کیک درست نکن🤣🤣🤣🤣

نه خوب پخته میشه نمیدونم چه مرگشه جدانمیشه

وقتی میاری بیرون یه سینی یا یه چیزی میذاری روی ظرف که یه کم عرق کنه؟؟ اگه نذاری خشک میشه و میچسبه. اینم امتحان کن شاید ایراد از اینجاست

خدایا شکرت

من داخل قابلمه ها که توشون نچسبه و تفلون هست میذارم چرب میکنم مایه رو میریزم اونقد قشنگ قالب درمیاد فوری

❣️لطفادوربزنید↩️💞💕خداوند توبه کنندگان رادوست دارد♥️ای که دستت میرسدکاری بکن دستی بگیر...