2777
2789
عنوان

ادرار کودک روی فرش دستباف

328 بازدید | 13 پست

خونه رو داشتم مرتب میکردم که یه دفعه دیدم دخترم جیش کرد رو فرش ...کسی برا تمیزی فرش راهکاری داره

دلم میخاد روزی از روی زمین پر بکشم و بروم به سمت پاکی مطلق..دلتنگ خدا هستم دلتنگ اغوش خدا هستم ..دلم با او خوب است دلم را نمیشکند 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

فقط باید بشوریش

رنگش عوض میشه قسمت های سفیدش قرمزمیشه

دلم میخاد روزی از روی زمین پر بکشم و بروم به سمت پاکی مطلق..دلتنگ خدا هستم دلتنگ اغوش خدا هستم ..دلم با او خوب است دلم را نمیشکند 

بده قالیشویی بگو بدون مواد شوینده بشورن

خدایا شکرت🙏                                      ذخیره تخمدانم کمه اگه سوالی در این مورد داشتین تاپیک آخر خودم بپرسید جواب میدم.     👇🏻👇🏻👇🏻                                              👨‍👩‍👧                                    بدن پس از زایمان عزیز من!                                      اول از همه من از تو متنفر نیستم، برعکس، من خیلی بهت افتخار میکنم.   تو یک انسان کامل رو در خودت رشد دادی، او را گرم و ایمن نگه داشتی و به او اجازه دادی تا رشد کند، سپس با شجاعت و از خود گذشتگی او را رها کردی تا به دنیا بیاید.   تو اورا تا زمانی که توانستی تغذیه کردی و من به این افتخار میکنم!!!         تو شکست نخوردی، تو کارهای شگفت انگیز انجام دادی... ممکن است متفاوت از گذشته باشی، اما زشت، آسیب دیده یا زخمی نیستی...     تو زیبا هستی و من به تو افتخار میکنم❤️
بده قالیشویی بگو بدون مواد شوینده بشورن

فرش نو هس ..روش روفرشی مینداختم خیرسرم ..

فرش نو هس ..روش روفرشی مینداختم خیرسرم ..

نجس دیگه! 

مگه این که همون روفرشی بشوری بندازی روش، خیسی نرسه بهش

خدایا شکرت🙏                                      ذخیره تخمدانم کمه اگه سوالی در این مورد داشتین تاپیک آخر خودم بپرسید جواب میدم.     👇🏻👇🏻👇🏻                                              👨‍👩‍👧                                    بدن پس از زایمان عزیز من!                                      اول از همه من از تو متنفر نیستم، برعکس، من خیلی بهت افتخار میکنم.   تو یک انسان کامل رو در خودت رشد دادی، او را گرم و ایمن نگه داشتی و به او اجازه دادی تا رشد کند، سپس با شجاعت و از خود گذشتگی او را رها کردی تا به دنیا بیاید.   تو اورا تا زمانی که توانستی تغذیه کردی و من به این افتخار میکنم!!!         تو شکست نخوردی، تو کارهای شگفت انگیز انجام دادی... ممکن است متفاوت از گذشته باشی، اما زشت، آسیب دیده یا زخمی نیستی...     تو زیبا هستی و من به تو افتخار میکنم❤️
نجس دیگه!  مگه این که همون روفرشی بشوری بندازی روش، خیسی نرسه بهش

اره همین کارو میکنم فرش رو هم اون قسمت رو ابکش میکنم..چاره  ای نیس

اره همین کارو میکنم فرش رو هم اون قسمت رو ابکش میکنم..چاره  ای نیس

رنگش خراب میشه .اگه روفرشی داری ولش کن بزار یک دفعه که کثیف شد بدی به قالیشویی مواظب باش اون جای نجس خیس نشه یا موقع نماز حواست باشه اونجا نخونی

حضرت علی (ع): گمان را ملاک عدالت و قضاوت قرار ندهید.