2777
2789
عنوان

صلوات خاصه حضرت زهرا

15088 بازدید | 4 پست

✅ختم بسیار مجرب صلوات بر حضرت فاطمه زهرا(سلام الله علیها) برای برآورده شدن حاجات

🔹آیت الله سید احمد نجفی(حفظه الله):

‌🔻(اللهم صل علی فاطمه و ابیها و بعلها و بنیها و سرّ المستودع فیها بعدد ما احاط به علمک)

🔻به تعداد 530 مرتبه در یک مجلس

🔹شیخ جعفر آقا مجتهدی (قدس سره)ارادت زاید الوصفی به بانوی دو عالم  حضرت زهرا (سلام الله علیها) داشتند، و از منزلت استثنایی آن حضرت در میان امامان معصوم (علیهم‌السلام) سخن میگفتند.

🔹وصلوات ویژه آن بانو را به تعداد 135 مرتبه که هم عدد با اسم مبارکه "فاطمه" است را توصیه میکردند و میفرمودند این صلوات برکات استثنایی دارد:

🔻"اللّهُمَّ صَلِّ عَلی فاطِمَةَ وَ اَبیها وَ بَعْلِها وَ بنیها بِعَدَدِ ما اَحاطَ بِه عِلْمُکَ"

" خداوندا به شماره آنچه که علم تو به آن احاطه دارد بر فاطمه و پدر و همسر و فرزندان او درود فرست."

وچون علم خداوند حد و حصری ندارد و بی نهایت است تعداد این صلوات هم از حد شماره بیرون است.

🔹البته  در بعضی جاها این صلوات اینگونه نیز بیان شده:

«اللّهُمَّ صَلِّ عَلی فاطِمَةَ وَ اَبیها وَ بَعْلِها وَ بنیها وَالسِّرِّ الْمُسْتَوْدَعِ فیها بِعَدَدِ ما اَحاطَ بِه عِلْمُکَ.»

التماس دعا

یا قاهر العدو یا والی الولی یا مظهر العجائب یا مرتضی علی ع

دوستان این ختم رد خور نداره 

برای ثواب بیشتر من خودم به نیابت از امام زمان این صلوات رو میفرستم هدیه میکنم به ایشون

یا قاهر العدو یا والی الولی یا مظهر العجائب یا مرتضی علی ع

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.