2777
2789
من هستم بگو عزیزم

سلام گلم،

۱۳بهمن ماه پری شدم بمدت ۳روز ولی شدید،بعداز۳روز پاک شدم،ی هفته بعدش زیرشکم و تخمدانام تیرمیکشید گفتم شاید بدای تخمک گذاریه،تواین مدت نزدیکی داشتم،هنوز ب پری بعدیم۱۱روز مونده بود ک لکه دیدم بمدت ۳روز،صورتم از دیروز لکهای قهوه ای کوچیک آورده ب اندازه خال،از امروز پری شدم انگار ولی نسبت ب روز اول مقدارش کمه،بنظرتون چکارکنم؟

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ببخشید عزیزم من از محل کار چت میکنم کار پیش اومد رفتم.  من خودم به این مورد برخورد نکردم، اما ...

خواهش گلم،ن 

پریودیم این ماه همش ۳روز بود،از وقتی پاک شدم زیر شکم و تخمدانم درد میگیره کاه گاه،نمیدونم چیه

خواهش گلم،ن  پریودیم این ماه همش ۳روز بود،از وقتی پاک شدم زیر شکم و تخمدانم درد میگیره کاه گاه ...

بنظرمن با دکتر زنان در میون بزاره احتمالا برات سونو می نویسه ببینه از چی ی. انشاالله هر چی که هست خیره