2777
2789

ده روز پيش دخترم يه سرما خوردگي و گلودرد و تب خفيف و سرفه خلطي داشت ، بردم دكتر ، و كو اموكسي كلاو داد . شش روز كامل دادم و بعد با گريه گفت گوشم درد ميكنه كه نصفه شب برديم دكتر عمومي و بهش كوتريموكسازول و امپول بتامتازون داد . 

دوروز بعد درد ادامه پيدا كرد و رفتيم يه دكتر ديگه كه ازيترومايسين داد و يكشب خورد چون فرداش با تب و لرز و گوش درد شديد مجبور شديم دوباره بريم دكتر 

اين دفعه دكتر گفت ببريد بيمارستان بستري كنيد و امپول سفترياكسون بزنيد 

يا اگه نميبريد بهش كلاريترومايسين بديد . 

از چندتا دكتر پرسيديم گفتن اصلا سفترياكسون تجويز نميكنند دكترا و عوارض داره . 

دارم همون كلاريترومايسين و ميدم ، حالا امروز داره از گوشش ترشحات زرد مياد و همچنان درد و تب داره 

چي كار كنم كسي تجربه اي داره ؟ 

چند روز طول ميكشه خوب شه ؟

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خیلی بهتر سد که ترشحاتش داره میاد. اما برای اینکه کلا تخلیه بشه خمیر نان سنگک رو در کره داغ تفت بده و آرد بزن بنداز بیخ گوشاش. وقتی سرد شد باز گرم کن و چند نوبت ادامه بده و آخرشم ببند بذار تا صبح بمونه . بعد هم دو تا شیشه شربت سفالکسین بده بهش

ای خدا بالاسری سیل زیر پا کن                                زینه خوب و میره لیش ز هم سوا کن🤷‍♀️
خیلی بهتر سد که ترشحاتش داره میاد. اما برای اینکه کلا تخلیه بشه خمیر نان سنگک رو در کره داغ تفت بده ...

خدا خيرت بده

واقعا جوب ميده ؟ 

در كنار همين كلاويترومايسن ، سفالكسين بدم؟

خدا خيرت بده واقعا جوب ميده ؟  در كنار همين كلاويترومايسن ، سفالكسين بدم؟

پارسال این مشکل برای پسر خودم به وجود اومد با این تفاوت که فقط درد می کشید بعد یه خانم مسن این راه حل رو داد فورا عفونت گوشش تخلیه شد. دکتر گفت خدا رحم کرد اگر نه میزد به مغزش. بعد هم دکتر فقط سفالکسین داد دوتا شیشه

ای خدا بالاسری سیل زیر پا کن                                زینه خوب و میره لیش ز هم سوا کن🤷‍♀️

بازم ببر دکتر گوش و حلق و بینی شاید لازم باشه عفونت ها ساکشن بشن. چون اگه عفونت تخلیه نشه و فقط با آنتی بیوتیک خشک بشه چرک های خشک شده به استخوان های ریز گوش می چسبه و در آینده باعث کم شنوایی میشن