2777
2789
عنوان

فنجون مخصوص قائدگی + عکس

| مشاهده متن کامل بحث + 1826 بازدید | 88 پست

من یه سوالی برام پیش اومده ، خیلی ببخشید اما این چه طوری کامل میره داخل ؟؟ آدم حس نمیکنه همش یه چیزی داره اذیتش میکنه ؟؟ تو راه رفتن سخت نیست خیلی یه جوریه به نظرم و اینکه فکر نکنم مجرد ها بتونن استفاده کنن

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من یه سوالی برام پیش اومده ، خیلی ببخشید اما این چه طوری کامل میره داخل ؟؟ آدم حس نمیکنه همش یه چیزی ...

بله مجردها نمیتونن مصرف کنن

مثل تامپونه میره داخل و احساسش هم نمیکنی 

بچه‌دار شدن تصمیم خطیری‌ست . با این تصمیم می‌گذارید که قلب‌تان تا ابد جایی در بیرون و دوروبر تن‌تان بسر برد 
ترجمه ش همینه، ماها عادت داریم از اسم خارجکی چندشمون نه! م+لا بواسیر بیماری داغونتریه تا همورویید، ی ...

حتما

بچه‌دار شدن تصمیم خطیری‌ست . با این تصمیم می‌گذارید که قلب‌تان تا ابد جایی در بیرون و دوروبر تن‌تان بسر برد 
وای اینکه سخته گذاشتنش داخل واژن    

فکر کنم بدم نیس 

اخه نرمه جنسش 

چرا اينقدر كرون يك دلاريش هم ديدم 

حالا اول ادم يه ارزونترش رو استفاده ميكرد بعد اگه خوشش ميومد گرونتره رو ميگرفت

من نميدانستم معني هرگز را… تو چرا باز نگشتي ديگر؟   
چرا اينقدر كرون يك دلاريش هم ديدم  حالا اول ادم يه ارزونترش رو استفاده ميكرد بعد اگه خوشش ميوم ...

برای اینکه جنسش باید خوب باشهههه