2777
2789
عنوان

فنجون مخصوص قائدگی + عکس

| مشاهده متن کامل بحث + 1826 بازدید | 88 پست
من قبلا تو اینستا دیدم اموزششم تو نت هست ولی واقعا خوشم نمیاد ازش به نظرم پد خیلی بهتره مگه پد چشه ا ...

پد بوی خون میده اخه ازش متنفرم که بو میدهههه

بچه‌دار شدن تصمیم خطیری‌ست . با این تصمیم می‌گذارید که قلب‌تان تا ابد جایی در بیرون و دوروبر تن‌تان بسر برد 
ببخشید شرمنده واسم سوال پیش اومد؟این چجوری میره تو بدن؟؟؟خیلی بزرگ به نظر میاد😕

مثل اینکه تاش میکنی میبری داخل میچرخونیش جا میوفته

بچه‌دار شدن تصمیم خطیری‌ست . با این تصمیم می‌گذارید که قلب‌تان تا ابد جایی در بیرون و دوروبر تن‌تان بسر برد 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

عفونت نميگيري يعني اين يه ذره خون يه روز خونريزيو نگه ميداره🤔

میتونی عوضش کنی در طی روز 

پد بوی خون میده اخه ازش متنفرم که بو میدهههه

این فنجونه که بدتره خون توش میمونه لخته میشه باید خالیش کنی😵😰ضمنا شاید برگرده به رحمت فکر نکنم بهداشتی باشه

برای شفای مادرم یه صلوات مهمونم کنید🙏🏻😔عاقبت بخیری خودتون انشالله
این فنجونه که بدتره خون توش میمونه لخته میشه باید خالیش کنی😵😰ضمنا شاید برگرده به رحمت فکر نکنم بهد ...

خودمم نمیدونم هنوز نیومده سفارشم بذار ببینم چطور میشه نتیجه رو میگم بهتون

خو بوش نکن   متوجه منظورت نمیشم عزیزم

ببین راه که میرم بوی خون رو میفهمم از خودم بدم میاد اون وقت

یا تلقینه که بوی خون میدم نمیدونم اما احساس الودگی دارم با پد

بچها جدی حالم خورد دیگه عن تکنولوژی رو دراوردن😷😖😖😖

پـــروفـــایــلـــتـــ ...

مــنــ  عــاشـــقــ ایـــانــــ امــ

تیکر تولدشه:) اسفندی ام اونقدرنبودی که دیگه جای خالیت حتی با بودنت هم پر نمیشه. ولی الان اونقدری همدیگه رو دوست داریم که هیچکس رو به غیر اون نمیخوام 
منم همینطور عزیزم.بیا بغلم هووی عزیزم😍

حــــیــفــ صـــفــحـــهــ لــپــتــاپــمــ داغــانـــ مـــیــشــهــ

تیکر تولدشه:) اسفندی ام اونقدرنبودی که دیگه جای خالیت حتی با بودنت هم پر نمیشه. ولی الان اونقدری همدیگه رو دوست داریم که هیچکس رو به غیر اون نمیخوام