جولیا۷۸ مدیر عضویت: 1397/11/09 تعداد پست: 8008 عنوان فنجون مخصوص قائدگی + عکس | مشاهده متن کامل بحث + 1826 بازدید | 88 پست بچه ها تا حالا از اینا استفاده کردین؟ من الان سفارش دادم اما نمیدونم چطور میشه استفادش کرد؟ خوبه اصلا؟ چطوری میذارینش داخل و چند بار عوضش میکنین؟ این فنجونا بجای نوار بهداشتی یا تامپون مصرف میشن بچهدار شدن تصمیم خطیریست . با این تصمیم میگذارید که قلبتان تا ابد جایی در بیرون و دوروبر تنتان بسر برد 1397/12/06 | 18:51 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
elham_bano1997 عضویت: 1397/12/05 تعداد پست: 1014 این چیه دیگه تا حالا ندیده بودم یاد حجامت میفته ادم😷 ∞ زندگی رویایی... دنیاتمو... دنیامی... ∞
جولیا۷۸ مدیر استارتر عضویت: 1397/11/09 تعداد پست: 8008 چجوری استفاده میکنی میذاری داخل واژن یکم میچرخونی فکر کنم شبم میشه باهاش خوابید حتی بچهدار شدن تصمیم خطیریست . با این تصمیم میگذارید که قلبتان تا ابد جایی در بیرون و دوروبر تنتان بسر برد
جولیا۷۸ مدیر استارتر عضویت: 1397/11/09 تعداد پست: 8008 دوستم فنلاند میگه اصلش اونجایی خیلی خوبه قراره بفرسته واسم نمیدونم دیگ چطور ولی چندش اور عوض کردنش من خودمم سوعدم اینجا سوعدیا همه تعریفشو کردن بچهدار شدن تصمیم خطیریست . با این تصمیم میگذارید که قلبتان تا ابد جایی در بیرون و دوروبر تنتان بسر برد
صدف۶۸ عضویت: 1396/07/23 تعداد پست: 17777 استفاده کردی خودت ازشون؟ توی سایت همه تعریفشو کرده بودن نه بابا مگه مریضمعفونت میاره شهید تهرانی مقدم : “فقط انسان های ضعیف به اندازه ی امکاناتشان کار میکنند”
یادخدا۱۳۹۶ عضویت: 1396/10/26 تعداد پست: 4476 اوف بوی پیاز و ترشح پنیری و تخم مرغی الانم فنجون 😷😷 نکنید با ما این کارو🤢 😲🤤😫😫😫🤢🤢🤧😷😷😷😩😭😭😭😭😭از خنده غش کردم 🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣😒😒😓😓 ✏ ی سری چیزا هستن که هر چی قدیمی تر بشن با ارزش تر میشن 💕 مثل دوستی 💓 مثل عشق خانوم جون و اقا جون 👑 ، یااااااا
جولیا۷۸ مدیر استارتر عضویت: 1397/11/09 تعداد پست: 8008 از کجا سفارش دادی و چنده قیمتش؟ تا اونجایی که من دیدم همه راضی بودن از استفادش و میگن انگار نه انگا ... من سوعدم قیمتش شد ۳۰۰ kr یعنی ۳۰ یورو بچهدار شدن تصمیم خطیریست . با این تصمیم میگذارید که قلبتان تا ابد جایی در بیرون و دوروبر تنتان بسر برد
بهووونه عضویت: 1397/10/27 تعداد پست: 3504 میذاری داخل واژن یکم میچرخونی فکر کنم شبم میشه باهاش خوابید حتی بعد توش پر میشه؟؟؟ ❤اللهم صل علی محمد وال محمد❤اللهم عجل لولیک الفرج❤
جولیا۷۸ مدیر استارتر عضویت: 1397/11/09 تعداد پست: 8008 بعد توش پر میشه؟؟؟ اره بعد خالی میکنی باز مصرفش میکنی بچهدار شدن تصمیم خطیریست . با این تصمیم میگذارید که قلبتان تا ابد جایی در بیرون و دوروبر تنتان بسر برد
صدف۶۸ عضویت: 1396/07/23 تعداد پست: 17777 میذاری داخل واژن یکم میچرخونی فکر کنم شبم میشه باهاش خوابید حتی بعد ک خوابیدی اون خونی ک توش جمع شده بر میگرده تو رحم البته به صورت لخته شهید تهرانی مقدم : “فقط انسان های ضعیف به اندازه ی امکاناتشان کار میکنند”
جولیا۷۸ مدیر استارتر عضویت: 1397/11/09 تعداد پست: 8008 نره تو گير كنه 😥😥 همون بچهدار شدن تصمیم خطیریست . با این تصمیم میگذارید که قلبتان تا ابد جایی در بیرون و دوروبر تنتان بسر برد
zizi27 عضویت: 1396/11/14 تعداد پست: 3582 ببخشد ولی من فکر میکنم این تو و ا ژ ن باشه آدم چطور راه بره حس بدی نیست ؟؟؟😅😅 خدا جونم شکرت...
بهووونه عضویت: 1397/10/27 تعداد پست: 3504 ب کجا چنین شتابان😳😳😳😳بابا مگه پد چشه که اینارو جایگزینش کنیم؟؟؟ ❤اللهم صل علی محمد وال محمد❤اللهم عجل لولیک الفرج❤