2777
2789
عنوان

حرف زدن کودک سه ساله

982 بازدید | 11 پست

سلام دوستان پسرم سه سالشه حرف میزنه اما بعضی جمله ها رو واضح نمیگه باید خیلی دقت کنی ببینی چی میگه کسایی که بچه ی سه ساله دارن بچه هاتون کامل واضح حرف میزنن وومشکل دیگه اینه که مداد رو درست نمیگیره درست میدم دستش ولی بعد از چند دقیقه میبینم دوباره همونجوری که خودش میخواد میگیره  ولی بچه ی خواهرم یک سالشه قشنگ مداد رو دستش میگیره 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

دقییییقا مثل پسر من.

مدادو بد میگیره،خیلی روش مار میکنم یکم خوب میگیرت باز روز از نو...

حرف زدنشم که فقط خودم میفهمم،خاهرم اینا همیشه میگن این چی میگه ترجمه کن😓

میشه برا ارامش دلم یه صلوات بفرستی 😔                   خداجونم تنهام نذار😢💔

سلام

بچه ها باهم فرق دارن مقایسه نکنین

دخترم سه ساله بود نقاشی میکشید کامل،حرف زدنش کامل، تمام کاراشم خودش میکرد

اما پسرم سه سالشه هنوز در حد دایره میکشه، شکسته حرف میزنه، کاراشم نمیتونه تنها انجام بده

منم یه مادرم .  پسرمو دوسش دارم . ولی عزیزمو . به دست بی بی میسپارم . بی بی قبول کنه . بشه مدافع حرم... یه روزی به منم میگن مادر شهید ان شاالله...مادر که باشی ، آرمانت که شهادت باشد ، همت و چمران میپرورانی ... پای خاندان علی که در میان باشد ، خودم بند پوتین هایت را محکم میبندم میوه دلم ...   (واسه اونایی که میگن چرا آرزوی مرگ بچه تو میکنی میگم که شهادت و مرگ باهم فرق دارن . قبل ازاینکه قضاوت کنین ، درباره اجر شهید و فرقش با موت ، تحقیق کنین و بعد کنایه بزنین.)

دختر من سه سالشه

حرف زدنش به نظر خودم خوبه ولی بقیه ۷۰ درصدش رو نمیفهمن😅😅

کلا خیلی شیرین حرف میزنه

مداد رو هم چون خیلی براش مداد رنگی و ماژیک و اینا گرفتم خیلی خوب میگیره

دیگه این که نگرانی نداره

حجاب یعنی خیابان ادامه اتاق خواب نیست!!!بلکه جای کار و تلاش و ترقی جامعه است

پسرمن ۳سال ونیمه هست.۳سالگی تازه زبون بازکرد..الانم همه چی میگه ولی ی چیزی روبخواد تعریف کنه اونقدر تندتند درهم حرف میزنه که هیشکی متوجه نمیشه..خودمم متوجه نمیشم..دکتر بردم گفت مشکلی نداره به مرور خوب میشه

کارشناس رادیولوژی هستم..هرسوالی درباره عکس واسکن وماموگرافی وعکس های رنگی رحم،روده،معده و..دارین میتونین بپرسین..خوشحال میشم کمکتون کنم