2777
2789

سلام خانوما دخترم ۱/۵ سالشه تا حالا شیرخشک اصلا نمیخورد تازگی با بازی ۹۰ سی سی میخوره اشکال نداره یکی دو پیمونه بیشتر بریزم اخه خودم شیرم واقعا داره خشک میشه... برا یبوست نگیره هم ی چندقطره روغن زیتون بدم بهش،،اره؟؟

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

غلیظ تر نده معدش اسیب میبینه اگر خودت شیر داری شیرتو بدوش با دست و شیر خشک قاطیش کن اینو من تو نت خوندم بازم خودت سرچ کن ببین چی میگه خود منم گاهی شیر خودم رو با شیرخشک قاطی میکنم که خاصیتش بیشتربشه 

وزن اولیه۸۳☹️ وزن هدف اول۷۵ 😘هدف دوم ۷۰🤩🤩🤩🤩
غلیظ تر نده معدش اسیب میبینه اگر خودت شیر داری شیرتو بدوش با دست و شیر خشک قاطیش کن اینو من تو نت خو ...

چی جالب تا حالا نشنیده بودم ینی یک پیمونه شیرخشک رو با ۳۰ سی سی از شیرم قاطی بکنم ؟؟