2777
2789
عنوان

تورو خداا به دادم برسید چیکار کنم

| مشاهده متن کامل بحث + 22 بازدید | 20 پست
ممنون از راهنماییت گلی جان
لای لای نه مامی ژیانم..من وینه ی باخه وانم..به دل چاودیریت ده که م..بخه وه ده ردت له گیانم..ئه ی به رخوله ی شیرینیم..ئاواتی هه مو ژینم..شه وی تاریک نامینی..تیشکی روژ دیته سه ری
واااااى چرا وقرى چیزى رو نمیدونید تجویز میکنید آخه؟؟؟؟ شربت مغده یکى از ممنوعه خطرناک دوران بارداریه که به هیچ عنوان نباید بخورى حتى دکترا هم اجازه ى تجویزشو تو باردارى ندارن رانیتیدین مجازه فقط

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ممنون مامان نونو و نی نی، پنتوپرازول خوردم دکترم تجویز کرده، اگه بهتر نشدم رانیتیدین میخورم
لای لای نه مامی ژیانم..من وینه ی باخه وانم..به دل چاودیریت ده که م..بخه وه ده ردت له گیانم..ئه ی به رخوله ی شیرینیم..ئاواتی هه مو ژینم..شه وی تاریک نامینی..تیشکی روژ دیته سه ری
وای منم خیلی تو این هفته سوزش معده دارم. پکیدم بخدا. دلم قار و قور میکنه معده ام میسوزه نمیتونم چیزی بخورم

نزول نصرت الهی، قواعد و سنت‌هایی دارد. به میزانی که با سنت‌های الهی همراه شوید، نصرت الهی را دریافت می‌کنید و پیروزی دین خدا به دست شما واقع می‌شود....اللهم نشکوا الیک فقد نبینا و غیبت ولینا....  

یه سرچی تو نت بزنین یه جدول هست داروهای مجاز و غیرمجاز بارداری رو نوشته . شربت معده رو نوشته مشکل داره فقط رانیتیدین. با کامپیوتر نیستم که لینکشو بدم. تو همین نی نی سایتم هست

نزول نصرت الهی، قواعد و سنت‌هایی دارد. به میزانی که با سنت‌های الهی همراه شوید، نصرت الهی را دریافت می‌کنید و پیروزی دین خدا به دست شما واقع می‌شود....اللهم نشکوا الیک فقد نبینا و غیبت ولینا....