هفته12بارداریم، 2ساعت پیش میوه خوردم، انار و سیب و انگور از هر کدوم یکم، یه ربع پیش گلاب به روتون شدید همشو بالا آوردم، ولی گلوم و جناغ سینه ام انگار آتیش گرفته شدیدا میسوزه فک کنم اسید میوه است، نمیدونم چی بخورم خوب شم
لای لای نه مامی ژیانم..من وینه ی باخه وانم..به دل چاودیریت ده که م..بخه وه ده ردت له گیانم..ئه ی به رخوله ی شیرینیم..ئاواتی هه مو ژینم..شه وی تاریک نامینی..تیشکی روژ دیته سه ری
بعد اینکه بالا آوردم اینطوری شدم، معده دردم ندارم فقط متوکلوپرامید میخورم برا تهوع، یکم ماست و نون خشک خوردم ولی زیاد فرقی نکردم، انگار زغال داغ تو گلو و سینمه
لای لای نه مامی ژیانم..من وینه ی باخه وانم..به دل چاودیریت ده که م..بخه وه ده ردت له گیانم..ئه ی به رخوله ی شیرینیم..ئاواتی هه مو ژینم..شه وی تاریک نامینی..تیشکی روژ دیته سه ری
یه دونه پنتوپرازول خوردم 10دقیقه پیش، ولی نمیدونم اثر میکنه یا نه، فک کنم شربت بهتره ولی نداریم
قبلا هم بالا آوردم هیچ وقت اینجوری نشدم، خیلی وحشتناکه دارم آتیش میگیرم