2777
2789
عنوان

بیاین تبادل نظر بچه ها

136 بازدید | 17 پست

سلام 

بیاین از تفاوت هایی که تو ،دو تا بارداریتون داشتین بگین دوستان  

واقعا ربطی به جنسیت داره یا نه؟؟

برای خود منم سواله  

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

اولی کلا تهوع داشتم تا هفته ۱۰ یک بارم بالا نیاوردم و تا ۹ ماه چیزای شیرین میخوردم اصلا ترشی دوست نداشتم و ویارم فقط آش رشته بود

دومی تا هفته ۲۰ روزی ده بار بالا میاوردم تا ۵ ماه چیزای ترش میخوردم و ویارم فقط الویه بود و بعد از ۵ ماه فقط فست فود و  چیزای ملس دوس داشتم

هر دو  دختر

به عکس پروفایلم گیر نده  استارتر عزیزی که نظر ما رو میخونی یه لایکی یه کامنتی بفهمیم خوندی بابا  

توبارداری پسرم تا ماه سوم حالت تهوع داشتم ولی کارامو انجام میدادم فقط تو ماه های  اخر شبها نتونستم بخوابم  بارداری دومم دخترم تا ماه پنجم حالت تهوع  تنبل و بی حال ۸ کیلو وزن کم کرده بودم ولی شبها راحت خوابیدم 

جدی؟؟؟ همیشه فک میکردم جنسیت عوض میشه تو این جور مواقع

نه عزیزم کاملا متفاوت ولی جنسیت یکی

جالب اینجاس دختر اولم ک فقط تو بارداری چیزای شیرین میخوردم الان عاشق زرشک لواشک و چیزای ترش هست

و دختر دومم ک چیزای ترش میخوردم الان عاشق شکلات و شیرینی و قند هست😑

به عکس پروفایلم گیر نده  استارتر عزیزی که نظر ما رو میخونی یه لایکی یه کامنتی بفهمیم خوندی بابا  
عززززیزززم چه متفاوت بوده ویارت خدا حفظشون کنه برات

ممنون عزیزم فدات همچنین نی نی شما رو❤❤

توبارداری پسرم تا ماه سوم حالت تهوع داشتم ولی کارامو انجام میدادم فقط تو ماه های  اخر شبها نتون ...

منم به شدت خابالو شدم  حالت تهوعم یه جوریه ،همش هست ولی اذیتم نمیکنه زیاد تو شکمم انگار مایع ظرفشویی ریختن