2777
2789

خانوما باتامین اجتماعی کجا هامیرین واسه سونوگرافی که طرف قرارداد باشه

اگه رفتین هزینه اش هم میگین لطفا

واسه کشتی های بی حرکت ،  موج ها🌊 تصمیم میگیرن❕     پس جهت زندگیت روخودت تعیین کن🌬

معمولا بیشتر جاها طرف قرارداد هستن من خصوصی رفتم همه رو

خداجونم کوچولوم روسالم بهم رسوندی ...😍😍کمکم کن جوری تربیتش کنم که خودت ازم راضی باشی خداجونم تک تک لحظات شیرین بارداری رو برای همه ی منتظرها از ته دلم آرزو میکنم ....❤❤خدایا دامن همه ی منتظرهاروبه زودی سبز کن ... الهی آمین .... 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خصوصی چقدر درمیاد الان من تاحالا نرفتم

بستگی داره براچه کاری مثلا سونو قلب رو۵۶ تومن دادم

ان تی ۹۰

انومالی ۲۳۰

واژینال ۵۴

همه رو هم توامادگاه رفتم تو یه مرکز خصوصی

خداجونم کوچولوم روسالم بهم رسوندی ...😍😍کمکم کن جوری تربیتش کنم که خودت ازم راضی باشی خداجونم تک تک لحظات شیرین بارداری رو برای همه ی منتظرها از ته دلم آرزو میکنم ....❤❤خدایا دامن همه ی منتظرهاروبه زودی سبز کن ... الهی آمین .... 
بستگی داره براچه کاری مثلا سونو قلب رو۵۶ تومن دادم ان تی ۹۰ انومالی ۲۳۰ واژینال ۵۴ همه رو هم توا ...

من واسه بارداری نمیخوام عزیزم  ی چکاپ ازرحم 

واسه کشتی های بی حرکت ،  موج ها🌊 تصمیم میگیرن❕     پس جهت زندگیت روخودت تعیین کن🌬

من واسه بارداری نمیخوام عزیزم  ی چکاپ ازرحم

اهان ببین داخلی که دادم ۵۶شد فکر کنم سونو معمولی هم ۶۰ تومن بود

اهان ببین داخلی که دادم ۵۶شد فکر کنم سونو معمولی هم ۶۰ تومن بود

اهان ممنون عزیزم میشه ادرس و شماره تلفنش هم برا بفرستی

ادرسش که سرچهارراه امادگاه روبروی هتل عباسی مجتمع گلدیس.سونوگرافی گلدیس دکترسعادت پور 

تلفن 32225503

ادرسش که سرچهارراه امادگاه روبروی هتل عباسی مجتمع گلدیس.سونوگرافی گلدیس دکترسعادت پور  تلفن 32 ...

سپاس فراوان😘😘😘