معمولا بیشتر جاها طرف قرارداد هستن من خصوصی رفتم همه رو
خداجونم کوچولوم روسالم بهم رسوندی ...😍😍کمکم کن جوری تربیتش کنم که خودت ازم راضی باشی خداجونم تک تک لحظات شیرین بارداری رو برای همه ی منتظرها از ته دلم آرزو میکنم ....❤❤خدایا دامن همه ی منتظرهاروبه زودی سبز کن ... الهی آمین ....
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
بستگی داره براچه کاری مثلا سونو قلب رو۵۶ تومن دادم
ان تی ۹۰
انومالی ۲۳۰
واژینال ۵۴
همه رو هم توامادگاه رفتم تو یه مرکز خصوصی
خداجونم کوچولوم روسالم بهم رسوندی ...😍😍کمکم کن جوری تربیتش کنم که خودت ازم راضی باشی خداجونم تک تک لحظات شیرین بارداری رو برای همه ی منتظرها از ته دلم آرزو میکنم ....❤❤خدایا دامن همه ی منتظرهاروبه زودی سبز کن ... الهی آمین ....
اهان ببین داخلی که دادم ۵۶شد فکر کنم سونو معمولی هم ۶۰ تومن بود
ادرسش که سرچهارراه امادگاه روبروی هتل عباسی مجتمع گلدیس.سونوگرافی گلدیس دکترسعادت پور
تلفن 32225503